:::: ILOSAARI-INFO
POLIISIN TIEDOTUKSIA FESTARIVIERAILLE


YLEISTÄ INFORMAATIOTA ILOSAARIROCKISTA:

LIPUT
Kahden päivän ennakkolippu maksaa 180 markkaa. Portilta ostettuna kahden päivän lippu maksaa 210 markkaa ja yhden päivän (sunnuntai) lippu 130 markkaa. Sunnuntain päivälippuja ei myydä ennakkoon.

Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa sekä 60 vuotta täyttäneet pääsevät ilmaiseksi.

Huomio! Lippuja myydään rajoitetusti (17000) joten suosittelemme, että ostat lippusi ennakkoon!

RANNEKKEET
Festivaalialueelle pääsee ainoastaan rannekkeella. Ennakkolippuja vaihdetaan rannekkeisiin lauantaina 17.7. klo 8 alkaen festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevissa pisteissä.

Rikkinäinen ranneke ei kelpaa, joten huolehdi omastasi ja tarkista sen kiinnitys saantihetkellä! Ranneke tarkistetaan portilla joka kerta.


PULLOT JA ROSKAT
Muista,että omia alkoholijuomia ei saa tuoda alueelle. Porttien ulkopuolella sijaitsee viinanarikka, johon ylimääräiset juomat voi jättää. Lasitavaran tuominen festivaalialueelle on muutenkin kielletty. Alueella anniskellaan mietoja alkoholijuomia. Päälavan edessä on erikseen aidattu alue jonne alkoholijuomia ei saa viedä.

Roskat kuuluvat roskikseen.

VIDEOT JA NAUHURIT
Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Järjestysmiehillä on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

ELÄIMET
Eläinten mielestä rokkifestareilla on liian rauhatonta, joten jättäkää lemmikkinne hyvän hoitajan hoiviin kotiin. Toisin sanoen: LEMMIKKIEN TUOMINEN FESTIVAALIALUEELLE ON KIELLETTY!

INFOPISTEET
Alueella on infopiste, josta saat vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi voit ostaa lauantain ja sunnuntain klubien ennakkolippuja.

Pääportilla sijaitsevaa infopistettä vastapäätä löytyy tavarasäilytys ja kohtauspaikka, johon kannattaa jäädä odottamaan kadonnutta kaveria.

LÖYTÖTAVARAT
Festivaalin aikana löytötavarapiste toimii infopisteessä. Festivaalin jälkeen kaikki arvoesineiksi luokiteltavat löytötavarat toimitetaan Joensuun poliisilaitokselle, mistä niitä voi kysellä numerosta (013) 245 5249. Muu kadonnut omaisuus päätyy Joensuun Popmuusikoiden toimistolle. Numerosta (013) 225 550 vastaa palautepuhelimen lisäksi löytötavarapäivystäjä kahden viikon ajan festivaalin jälkeen.

LASTENTELTTA
Lastenteltta palvelee perheen pienimpiä. Tarjolla musiikkia, puuhastelua ja askartelua lauantaina ja sunnuntaina klo 13-18.

ROCKBUSSIT
Rockbussi kuljettaa ihmisiä rautatieasemalta keskustan kautta festivaalialueelle ja takaisin perjantaista sunnuntaihin aina junien saavuttua tai lähtiessä sekä yöllä tapahtuman päätyttyä. Ilmaiseksi.

LEIRINTÄ

Aiemman ravileirinnän korvaava koiraparkki on edullinen majoitusvaihtoehto festivaalialueen tuntumassa (Linnunlahdentien toisella puolella). Majoittuminen maksaa 120 mk/4 hengen teltta/viikonloppu. Vastaavasti esim. 8 hengen teltta maksaa 240 mk/viikonloppu, 12 hengen 360 mk/viikonloppu jne. Autopaikka 20 mk/pysäköinti.

Festivaalialueen kupeessa sijaitsevan Linnunlahden leirintäalueen hinnat ovat 65 mk/teltta/vrk + 20 mk/hlö/vrk. Yhden hengen teltta: 40 mk/teltta/vrk +20/hlö/vrk. Isot teltat: tarjouksen mukaan. Leirintäalueen puh. (013) 126 272.

Leiriytymään pääsee perjantaina klo 12 alkaen, ja pois on lähdettävä maanantaihin klo 12 mennessä. Linnunlahden leirintäalueella kaikki mökit ovat jo varattuja.

KOULUMAJOITUS

Edullinen on myös koulumajoitus keskustan yläasteella (Koskikatu 10), edellämainitun rockbussin reitin varrella. Koulumajoitus toimii perjantaista klo 15 alkaen maanantaihin klo 12 asti. Hinta on 40 mk/hlö/yö, joka sisältää pehmoisen patjan ja suihkumahdollisuuden. Käytössäsi siellä ovat myös kahvio aamupuuroineen ja narikka. Varaukset 1.7. alkaen numerosta (013) 225 550. Varaus on lunastettava koululta la 17.7. klo 18 mennessä.