:::: ILOSAARIROCK ON-LINE TAKAISIN ETUSIVULLE
Lauantai 10.7. klo 14.11

Edelleen tähdennämme pääsylippujen huikeata menekkiä. Portilta ei enää lippuja tule saamaan, vaan festivaali myydään loppuun jo ennakkoon. Ennakkomyyntipisteistä kannattaa lippuja vielä kysellä.

Tietokoneet on nyt korjattu ja kaikki toimii taas mahtavasti. Uusi kamerakin on ostettu, enää ei puutu kuin kameran ja tietokoneen yhdistävä johto. Joten kyllä niitä kuviakin alkaa kohta tulla...


Torstai 8.7. klo 18.31

Ilosaarirockin tilanne näyttää suorastaan erinomaiselta. Lippuja myydään hirmuista tahtia, viikonlopun jälkeen festivaali on mitä todennäköisimmin loppuunmyyty. Että hopi hopi lipunostoon siellä mikäli mieli Ilosaarirockiin!

Tämä on kaameata! Toimistomme luotto-Macintosh meni pimeäksi juuri kun pitäisi alkaa hommiin toden teolla. Digitaalikamera ei toimi ja muutenkin alkaa jo ottaa pannuun. No, huomenna tilataan uusi kamera ja viedään tietsikka huoltoon.


Keskiviikko 7.7. klo 23.33

Internetpäivitykset tulevatkin sitten tästä päivästä eteenpäin täältä Joensuusta, eikä Tampereelta niinkuin tähän asti. Digitaalikameran ryökäle vain ei jostain syystä suostu antamaan kuvia muille, vaan pitää ne visusti sisällään. Tunnelma meikäläisen ja kameran välillä alkaa pikkuhiljaa olla niin kireä että kohta kaivan ne kuvat siitä kamerasta vaikka hakulla...


Perjantai 2.7.

JOENSUUN POLIISI TIEDOTTAA

Tiedotuksia Käräjäoikeuden pikakäsittelyistä festivaaliviikonlopun aikana ja muista Poliisin palveluista täällä.


Torstai 24.6.

ILOSAARIROCKIN OHJELMA VALMIS
Festivaalin viimeinenkin tyhjä esiintyjäpaikka on täytetty. Sunnuntaina klo 16 päälavalle nousee brittiläinen Pitch Shifter. Kyseisellä paikalla ohjelmakartassa tähän asti ollut Sentenced aloittaa klo 18.


Tiistai 22.6.

Festivaalileirinnän hintoja on tarkistettu, ja vieläpä edullisempaan suuntaan. Uudet tiedot täällä.


Perjantai 18.6.

Varsinaisten Ilosaari on-line -sivujen valmistelu on loppusuoralla. Sivut avataan lähiaikoina.

Provinssirock alkaa tänään, hauskaa festivaalia kaikille! Provinssin internet-sivuilta löytyy myös personaallisesti nimetty OnSite -osasto. :^)


Maanantai 7.6.

Ilosaarirockin ohjelma on sunnuntai-illan päälavan toiseksi viimeistä esiintyjää lukuunottamatta valmis.


Ilosaarirockin 1999 käsiohjelmalehti valmistui viimeinkin eilen illalla. Painoon lehti lähtee siis tänään ja edelleen jakeluun n. viikon kuluttua. Lehdestä löytyvät edellisvuosien tapaan kaikki oleelliset tiedot Ilosaarirockista, kartat, aikataulut, sekä tietoa esiintyjistä. Lehti on ilmainen.


Keskiviikko 12.5.

Ilosaarirockin viimevuotiset On-Line -sivut saivat sen verran mukavan vastaanoton, että tänäkin vuonna rokkia seurataan melkeinpä reaaliajassa koko rokinalusviikon (vko 28), sekä tietenkin itse festivaaliviikonlopun (16.-18.7.) ajan. Sitäkin ennen tälle sivulle tullaan päivittämään festivaalin pystyttämiseen liittyviä uutisia ja muita juttuja. Pysy kanavalla.


Apulanta rokkasi raivokkaasti viime kesänä.
Apis tänä vuonna: lava II / su / klo 15