Teknoklubi

T R A N S I T I O N

Perjantai 7.7.2000 klo 22-06
Palloilukeidas, Linnunlahdentie 10, Joensuu

Viisi DJ:tä, kolmihenkinen esiintyjäryhmä, huikeita äänentoisto- ja valopattereita ja ennen kaikkea rytmiä ja liikettä aamuun asti on luvassa Ilosaarirockin TRANSITION -teknoklubissa perjantaina.

Bileitä on järjestämässä Fiktion porukka, jonka Betatroni-tapahtuma kokosi alkuvuodesta reilulla tuhannella bailaajallaan Karjalantalon täyteen.

Liput: 40 mk ennakko / 50 mk ovelta

Ennakkoliput myy 15.6. alkaen:
Street Beat Helsinki
Epe's Tampere
Levykauppa ÄX Kuopio
Levy-Eskot Joensuu

Tapahtuman järjestää Fiktio ry
www.fiktio.fi

 

TRIPGUIDE LIVE
Skeletor Records, Helsinki

Tripguide on viime aikoina kovassa nosteessa ollut kolmihenkinen trance/acid -liveakti. Tämä Skeletor Recordsille levyttävä ryhmä julkaisee piakkoin myös uuden Elements EP -vinyylin. Miehet ovat veivanneet livesettejään muutaman vuoden ajan ympäri eteläistä Suomea: Heidän keikkansa muistetaan varmasti niin pintaliidon mekasta Hype Clubilta kuin legendaarisista Liquid Skies -bileistä syvältä maan alta. Transitionissa odotammekin toistaiseksi kaikkien aikojen tiukinta settiä Tripguidelta - yhdeltä Suomen kovimmista live-akteista.

http://listen.to/tripguide/

 

DJ JOKKE
Street Beat, Helsinki

Suomen technon kummisetänä tunnettu Jokke Helminen on aloittanut soittamisen jo vuonna 1979.
Vuonna 1988 avatun Club Berlinin myötä hän oli mukana toteuttamassa acid housen Suomeen tuloa. Yhdeksänkymmenluku toi Jokelle luonnollisen siirtymisen technoon. Hänen omintakeista techno-soundiaan ollaan kuultu lähes kaikissa merkittävissä alan tapahtumissa Suomessa (myös Joensuun Betatronissa). Jokke soittaa edelleen aktiivisesti mm. Hype Clubilla. DJ:n työtä tukee myös pitkä ura levykauppiaana.

 

DJ MANIAC
Star, Helsinki

Yksi Suomen johtavista trance-dj:stä. Vuodesta '94 Maniac on kuulunut Suomen parhaimpien klubien ja suurimpien bileiden vakioartisteihin. Hänen teknisesti taidokkaita ja viimeisimpien trance-suuntauksien mukaisia keikkojaan on kuultu myös mm. Tallinnassa, Pietarissa ja Moskovassa. Nykyään DJ Maniac työstää levyjen soiton lisäksi mieluistaan trance-soundia omalla studiollaan.

http://www.mp3.com/subliner

 

DJ T. RIO
Push, HooverDAMN!, Tampere

HooverDAMN!-klubin promoottori Tampereelta, soittanut levyjä ja promotoinut bileitä vuodesta -94, tuoden teknon mm. Tampereen Koskikeskukseen. Soittanut mm. Marushan, Westbamin, DJ Dickin, DJ Good Grooven, Strech & Vernin, Eliot Nessin, Joken, Orkidean ja monien muiden kuuluisien dj:den kanssa. Tyylinä rankka hardbag ja nu-nrg, sekoitettuna agressiiviseen miksaustyyliin - tämä mies ei petä, koskaan. T. Rio on yksi Suomen rankimmista artisteista.

 

DJ MONO
Konversio, Joensuu

Mono eli Jukka Turunen on Itä-Suomen johtavia teknodeejiitä. Hän on soittanut yhdessa Sashan, Vellun, Marko Laineen ja muiden huippujen kanssa. Hänen miksauksiaan soitetaan parhaillaan Radiomafian Radio BPM:ssä maailmanlaajuisesti. Luvassa nopeatempoista teknoa, joka tuo varmasti jokaiselle hien pintaan. Oli mukana myös Betatronissa aikaisemmin kuluvana vuonna.

www.yle.fi/radiomafia/bpm/

 

DJ TIMMY TOOLS
Fiktio, Joensuu

Timmy on ollut Fiktio ry:n taustavaikuttajana toiminnan alkuhetkistä lähtien. Hän on soittanut levyjä underground-bileissä muutaman vuoden ajan ja nyt polkaisee Transitionin käyntiin lennokkaalla trance-soundillaan.

 


<<<