HIM Törmällä 12.4.2002

HIM kiertää Suomea maalis-huhtikuussa ja kiertue huipentuu Joensuuhun. Paikkana on Huvitörmä, jonne ovet aukeavat klo 20. Lämppärinä soittaa puoli kymmeneltä aloittava Skreppers ja puoli yhdeltätoista astuvat Ville ja kumppanit lavalle. Ennakosta 17 euron hintaisia lippuja saa Levy-Eskoilta, Karjalan Musiikista ja Free Record Shopista maanantaista 4.2. lähtien.

Kyydeistä Törmälle ilmoitellaan tarkemmin lehdissä tapahtuman alla. Järjestäjät suosittelevat saapumaan ajoissa paikalle.


Pih pah pyryävää päivää!

Lunta tulee taivaan täydeltä ja talvi tuntuu olevan niin kovasti totta, että kesäkään ei tahdo tuntua mahdolliselta. Mutta, mutta, mutta... kyllä se vaan on mahdollista. Se on jopa siltikin mahdollista, vaikka onnetar ei saa ikinä karsintalohkoja meille kohdalleen.

Maamerkkinä Rokin lähestymisestä tuikkii lähitulevaisuudessa päivämäärä 13.2., jolloin avautuvat uudet sivumme. Ilme on ensi kesän festivaalijulisteesta ja esittelemme myös tämän julistekilpailumme ansiokkaan voittajan. Silloin paljastuu myös se, mikä bändi sopi kanssamme eräänä talvisena lauantaina, että he kertovat pitkin kevättä ja kesää, että miten matka kohti kesän Rokkia sujuu. Jännitystä muiden esiintyjien julkistamisesta pitää kuitenkin vielä kestää tuonne maaliskuun puolelle.

Kannattaa muuten käväistä täällä sivuilla myös helmikuun ensimmäisenä päivänä, sillä silloin ilmestyy tänne tieto yhdestä joensuulaisen musiikkikevään merkkitapahtumista. Mutta siitä siis tarkemmin myöhemmin.

Sulon päivänä tapaamme siis uuden Rokki-ilmeen keralla.

Rokrok,
Verkkotoimitus


Rokille Prix Elvis -palkinto

Ilosaarirock ja tapahtuman järjestäjä Joensuun Popmuusikot ry on saanut tämänvuotisen Prix Elvis -palkinnon. Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry myöntää palkinnon vuosittain henkilölle tai yhteisölle, jolla on ollut merkittävät ansiot suomalaisen kevyen musiikin edistämisessä.

Tällainen huomionosoituksen otamme luonnollisesti vastaan kiitollisin mielin. Palkinnon perusteluissa kehuvat Ilosaarirockia yhdeksi piristävimmistä ja ennakkoluulottomimmista rocktapahtumista, jonka monipuolinen, vahvasti kotimainen ohjelmisto on tuonut esiin monia nousevia tekijöitä ja esittäjiä. Jatkavat vielä, että tapahtuma on esimerkillisesti tukenut tuotoillaan paikallista musiikkielämää. Tästä kaikesta olemme tietysti samaa mieltä ja aiomme tottakai jatkaa valitulla tiellä. Mukavaa meistä tässä on myös se, että palkinto annetaan tällä kertaa tänne niin sanottuun muuhun Suomeen.

Aikaisemmin Prix Elvis -palkinnon ovat saaneet Ilpo Hakasalo, Pekka Gronow, Juhani Merimaa, UMO, Olli Metsänen ja Rautatiensoittajat Hyvinkää ry, Maarit Niiniluoto, Atte Blom, Jussi Raittinen ja Jukka Haavisto.

Eli rokrok,
Verkkotoimitus

Mitä Ilosaarirockissa2001 tapahtui: Festarielämää
Livehaastatteluja&juttuja


Joensuun Popmuusikot ry

PL 240, 80101 Joensuu

Ilosaarirock
briefly in english


Jalkapallomaaottelu
Ilosaarirock-Provinssirock
5-2!!!


-- IRC #Ilosaarirock --
-- Ilosaarirock2000-sivut --