Festarityyppi Leksa

Helsinkiläinen Leksa on toista kertaa Ilosaarirokissa. Innokkaimmat webinkävijät muistavat Leksan toilailut viime kesän rokista, kun allekirjoittanut toimitti verkkoon Leksan tunnelmia kadonneiden tavaroiden ja kavereiden jälkeen.

Tänä vuonna tilanne on toinen. Virkeä ja sirkeä Leksa kehuu meininkiä kaiken kaikkiaan loistavaksi. Katastrofeja ei ole tapahtunut missään suhteessa ja viime kesältä tuttu reppukin keikkuu turvallisesti selässä.

Leksa tuli Ilosaarirokkiin ennen kaikkea hyvän hengen perässä. Bändilista on hyvä, festarialueella sopivasti väkeä ja järjestelyt toimii. -" Täällä tapaa aina tuttuja , vaikka ei olekaan paikallinen", Leksa iloitsee. Lauantai yö-meni mukavasti kaveriporukoissa Vihreiden nuorten teltassa ja fyysistä kuntoa on ylläpidetty mm. jalkapalloa pelaamalla. Älyllistä stimulaatiota sen sijaan ovat tarjonneet yölliset pullonpyörityssessiot.

Idealisti-Leoa ilahduttaa suuresti eri kansalaisjärjestöpisteiden runsas valikoima alueella ja muutkin taiteilijat kuin rokkitähdet saavat Leksan huomion. "Olis aika jees jos olis enemmän kaikkea yllätysohjelmaa ja erilaisia performansseja alueella nähtävillä", mies pohtii, mutta korostaa Rokin olevan sellaisenaankin lähestulkoon täydellinen happenigi.

Ilosaarirockin jälkeen Leksa jää vielä hengailemaan Joensuuhun perheensä pariin ja palaa sitten Hesaan palautumaan hurjista Pohjois-Karjalan seikkailuistaan.

Tervetuloa ensi kesänä, Rokki odottaa taas.

-jenni-


<<<