Inhvo

Pääportista festarialueelle tultaessa melkeinpä heti oikealla sijaitsee pääinfopiste. Pisteestä voi kysellä esimerkiksi kadonnutta omaisuuttaan, ostaa festaripaitoja ja klubilippuja sekä uututena tänä vuonna tarkistaa ajokunto hintaan 10 markkaa.

Infossa työskentelee kuudetta tai seitsemättä vuottaan Tapio Takala. Tapion mukaan kansa on ollut tänä vuonna varsin tyytyväistä ja omaisuudestaan huolehtivaa. "Kännyköitä meille on tullut tähän mennessä kaikkiaan kolmisenkymmentä, mikä on pari-kolme kertaa vähemmän kuin viime vuonna," puhelee Tapio. "Puhallusmahdollisuutta on hyväkseen käyttänyt yhteensä noin viitisensataa henkeä, näistä noin sata on ollut ns. tosissaan puhaltajia." (Tilanne klo 19.15)

Palloilukeitaan päätösklubin liput myytiin sunnuntaina loppuun jo hyvissä ajoin, mutta rajoitettu määrä lippuja on saatavilla myös klubin ovalta. Festaripaidat ovat nekin löytäneet onnellisen omistajan, sillä puoli kahdeksan aikoihin sunnuntaina oli enää muutama S-koon paita jäljellä.

Infon työntekijät saavat olla varsinaisia tietoviisaita, sillä kysymyksiä tulee laidasta laitaan. Eniten ihmisiä kiinnostavat festarialueen palvelut eli mistä mitäkin saa ja eri kulkuvälineiden aikataulut. Vaikka tänä vuonna arvon juhlaväestä joku onkin kadottanut keltaisen urheiluautonsa ja toinen omakotitalonsa, ei niitä jostain kumman syystä löytötavaroiden joukosta löydy.

Tuula


<<<