Jono ei pelota

Kahdelta kakkosalavalla soittaa Paleface. Samaan aikaan raviradan puoleisella portilla kiemurtaa kolmekymmentämetrinen jono. Jonottajia ojennuksessa seisoskelu ei kuitenkaan näytä harmittavan.
- Mikäs tässä on ollessa. Jono vetää hyvin, seisoskeluun on mennyt arviolta seitsemän minuuttia, kertovat letkan puolivälissä notkuvat Maarit ja Janne.
-Ikinä en ole missannut festareilla bändiä jonotuksen takia, eikä minulla muutenkaan ole minkäänlaisia jonofobioita, toteaa Janne.
- Tähän mennessä tapahtuman kohokohta on ollut tänä aamuna ensimmäinen pitkään aikaan nautittu kylmä juoma. Muuten odotamme festareilta hyvää säätä.
Ja samassa aurinko kurkistaa pilven takaa.

Samaan aikaan pääportille johtavan jonon hännillä aikaa kuluttavat lieksalaiset Noora, Minna ja Kati. Tytöt ovat juuri majoittuneet kesähotelli Elliin ja tarkoitus on ehtiä rinteelle ennen Apulannan keikan alkua. Tytöt odottavat toiveikkaina rokkia.
–Hyvä meininki varmasti niin kuin aina aiemminkin, he toteavat.
Jonossa aika kuluu hitaasti, mutta sillä aikaa voi vaikka suunnitella bändinkatselujärjestystä. Apulannan lisäksi tyttöjä kiinnostavat erityisesti YUP ja Inflames.

Kati, Riikka ja Riitta


<<<