Taas kuulostellaan!

Kuulonhuoltoliitto ja Tinnitus yhdistys yhteistyössä Radio Mafian kanssa jakelee jälleen korvatulppia ja tietoa melusta omassa pisteessään pääportin kupeessa.

Anton Lehikoinen ja neljä muuta ahkeraa vuorottelevat tiskin takana viikonlopun ajan ja ilmaisten tulppien menekki on taattu.
"Kaikkiaan meillä on 20 000 tulppaa jaossa ja kaikki menee varmasti", Anton kertoo ja suosittelee kaikille suojainten käyttöä.

"Meluvaara on tietenkin pahin jos seisoskelee kaappien edessä lavan reunalla, mutta kyllä esimerkiksi teltoissakin kannattaa laittaa tulpat korviin", hän muistuttaa.

Koska jokaisella0 festarivieraalla tuskin on desibelimittaria taskussa, antaa Anton hyvän vinkin ja nyrkkisäännön kuulon suojaamiseksi: " Aina kun normaali puheäänen voimakkuus ei kaveria jututtaessa riitä ja on huudettava ,- silloin on melu sillä tasolla että kannattaa laittaa tulpat korviin.

Valistuneemmalle kuluttajalle on pisteessä myynnissä valikoima erilaisia suojaimia ja suosittuja "muusikkotulppia" eli hifitulppia myydään reilusti alle normaalihintojen.

Hifit saa korviinsa parilla kympillä ja muutenkin hinnat ovat varsin kohtuullisia. Kuuloon kannattaa siis sijoittaa, jotta rokista saa myös vanhoilla päivillä.

Lisää infoa kuulon suojaamisesta, melusta ja desibeleistä voi käydä tsekkaamassa osoitteessa www.korva.net

-Jenni-
Kuva: Antti Vänskä


<<<