Sisällä on mukava nukkua

Joensuun Lyseon yläaste oli aamu kymmeneltä täynnä patjoja ja niillä makoilevia rokkivieraita. Juhani ja Juho heräilivät juuri. Pojat kertoivat nkkuneensa hyvin, vaikka heitä vielä hieman väsyttikin. Aamupalalle he eivät ehtineet, mutta se ei harmittanut, festivaalialuella kun ehtii päivän mittaan vielä syödä.

- Koulumajoitus on hyvä vaihtoehto, meille riittää lämmin sisätila, patja ja suihkumahdollisuus, vaikka suihkut sijaitsevatkin eri koulurakennuksessa. Lisäksi on hyvä, että koululla on vartioitu narikka, jonne voi turvallisin mielin jättää sellaiset tavarat, joita ei viitsi raahata festarialueelle ja joiden ei halua häviävän, Juhani ja Juho kertovat.

Lauantain bänditarjonta oli poikien meielestä hyvä. Erityisesti he kehuivat Jimi Tenoria ja CMX:ää. Sunnuntaina he aikoivat ehtiä rinteelle YUP:ia katsomaan.

Kati, Jenna ja Marja kiljaisivat, että ei kasvokuvia näin aamusta. Myös tytöt olivat nukkuneet hyvin koulun patjoilla.
- Tänä kesänä on tullut kierreltyä niin paljon eri festareita ja kokeiltua telttamajoitusta, että telttailusta on saanut ihan tarpeeksi. Ihanaa, kun tänne pääsee kuivaan ja lämpimään. Eilinen vesisade haittasi kyllä fiiliksiä hetken, Marja toteaa.

Tytöt pitivät koulumajoituksen hintaa edullisena, lämpimästä kannattaa maksaa. Tytöt totesivat haukotellen, että tänään pitäisi ehtiä jo Rasmusta katsomaan, vaikka se ehdoton suosikki olekaan. He haluavat kuitenkin festivaalialueelle mahdollisimman ajossa nauttimaan päivästä.

Riitta


<<<