Etusivu      Bändit      Media      Info      Viestit      Kohti rokkia      Linkit      Festarielämää                           In English

Sveitsiläinen Brigitte Zurbriggen kuvasi Ilosaarirockia

Rakkaus musiikkiin sai minut innostumaan sen visuaalisesta ilmaisusta, etenkin valokuvauksesta. Olen kolmen lapsen äiti Sveitsistä ja valokuvausharrastukseni on tuonut tervetullutta tasapainoa elämääni. Ensimmäinen suuri kuvaustyöni oli Zurichissa ja Bielissä Sveitsissä, jossa kuvasin HIMiä ja heitä lämmitellyttä Zeraphinea. Opittuani enemmän musiikista ja sen ilmiöistä, huomasin Suomessa olevan ainutlaatuinen musiikki-skene. Siispä päätin dokumentoida suomalaista musiikkielämää matkustaessani Suomessa. Ilosaarirockissa opinkin paljon uutta ja kiinnostuin monista suomalaisista bändeistä.

Tapasin Ilosaarirockissa Kalifornian yliopistossa tutkintoaan valmistelevan Matt Dormanin, ja teimme yhteistyötä koko festivaalin ajan. Hän auttoi minua ja minä puolestaan häntä ja meillä oli tosi hauskaa työmme ohessa. Pidin monista bändeistä, mutta suosikkejani olivat Cradle Of Filth, 69Eyes, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Don Johnson Big Band, Scandinavian Music Group, Rinneradio ja YUP.

-Brigitte


Kotisivut: www.bzart.ch
Lisää löytyy: www.rromusicbox.ch/index.php?link=ontour.php