'Ihmiset' -arkisto

Festarille pukeudutaan

Sunday, July 16th, 2006

Ilosaarirockiin pukeudutaan mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Eri hahmot ovat syntyneet hetken mielijohteesta tai pitkän ajan harkinnasta…

Lue lisää

Kuinka pietarilainen musiikkitoimittaja päätyi Rokkiin

Sunday, July 16th, 2006

max_rk.jpgMax Hagen, Pietarin Time Out -lehden musiikkitoimittaja, on visiitillä Ilosaaressa neljättä tai viidettä kertaa. Ensimmäisen kerran hän saapui Joensuuhun vuonna 2002 Sueden perässä.

Lue lisää

Henkilöstöruokavastaava leikkaa, liimaa ja ruokkii

Sunday, July 16th, 2006

32-vuotias henkilöstöruokavastaava Maikki Rouvinen on poikkeuksellinen vastaava: hän on ensimmäistä kertaa Ilosaarirockissa talkoolaisena. Yleensä vastaavat valitaan aikaisempien vuosien talkootyöntekijöiden joukosta, mutta Maikki heitettiin vastuutehtäviin kesken kauden viime huhtikuussa. Lue lisää

Ensimmäistä kertaa festareilla - ja heti backstagella!

Sunday, July 16th, 2006

festarineitsyet_MKH.jpgIlosaarirockin 16-vuotiaat ensikertalaiset Toni Turtiainen ja Kari Kukkonen matkasivat elämänsä ensimmäisille festivaaleille Kontiolahdesta ja olivat näkemäänsä varsin tyytyväisiä.

Lue lisää

Lavamanageri hoitaa bändit lavalle

Sunday, July 16th, 2006

kolmoslavamanageri_rk.jpgKolmoslavan managerin Pekka Kupiaisen festivaaliviikonloppu on sujunut kaksijakoisesti. Lavajärjestelyt ovat hoituneet erinomaisesti, mutta mies on myös telonut itseään antaumuksella.

Lue lisää

Klubivastaavan rankka viikonloppu

Sunday, July 16th, 2006

elli_ja_lokit_rk01.jpgElli Sirviö vastaa kaikista Jäähallilla järjestettävistä Ilosaarirock-klubeista. Tämän vuoden klubit ovat sujuneet rauhallisissa merkeissä.

Lue lisää

Jotta kaikki toimisi

Sunday, July 16th, 2006

rentolavan_managerit_MI.jpgStage-managerin tehtävänä on vaatimattomasti saada kaikki toimimaan lavan takana.

Lue lisää

Timo hoitaa artistit päälavalle

Sunday, July 16th, 2006

paalavan_backstagevastaava_pp.jpgTimo Tuovinen vastaa Ilosaarirockin päälavan backstagesta. Hän huolehtii artistit lavalle saakka teknikkojen huomiin. Fixereiksi näitä hommia hoitavia on kutsuttu, samoin kuin myös termillä “Connecting Idiots”.

Lue lisää

Lähikuvassa Creepy Crawlien Marika

Sunday, July 16th, 2006

creepy_marika_hk_.jpgHelsinkiläisen anarko-feministi-hc-punk-noise-yhtyeen Creepy Crawlien vikkeläkätinen rumpali Marika nauttii kesäisestä lauantai-illasta Ilosaarirockissa solisevan puron vieressä koivujen katveessa.

Lue lisää

Festivaalin hyväntekijä

Saturday, July 15th, 2006

Kehoterapeutti_MKH02.jpgSatu Niskanen pitää huolen Ilosaarirockin vastaavien, työntekijöiden ja bändien hyvinvoinnista. Hierojana työskentelevä Niskanen kiertää ympäri aluetta kuuntelemassa vastaavien huolia ja antamassa hierontaa. Lue lisää