Media

Hyvä mediaväki ja vieraat,

Ilosaarirockin akkreditointi on päättynyt. Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse 29.6. mennessä, mutta mikäli et ole saanut minkäänlaista vastausta, voit tiedustella asiaa osoitteista soile.hirvonen@ilosaarirock.fi ja kirsi.mykkanen@ilosaarirock.fi

Akkreditoidut otetaan vastaan check in -pisteellä, joka sijaitsee jäähallin aulassa. Katso pisteen sijainti ja ajoreitti allaolevasta karttalinkistä.

Check-in pisteen sijainti »

Mediakeitaan sijainti ja palvelut

Mediakeidas – lehdistökeskus sijaitsee päälavan backstage-alueella. Keidas on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 12-20 sekä erikseen sovittuina ajankohtina. Mediakeitaalla voit käydä työtehtävien merkeissä tai vaikka hengähtämässä festivaalin lomassa. Tullessasi Mediakeitaalle käytä päälavan edestä katsottuna oikeanpuoleista porttia. Näin liikennöinti sujuu joustavammin.

Keitaalla käytössäsi on neljä kannettavaa tietokonetta ja kaksi internet-yhteyksin varattua läppäripaikkaa. Tietokoneet ovat varattu pääasiassa juttujen kirjoittamiseen. Tarvittaessa myös kuvaajat voivat käyttää tietokoneita kuvien siirtoon. Mikäli tarvitset joitakin lisälaitteita, ilmoita siitä etukäteen eveliina.salomaa@ilosaarirock.fi, puh. 0400 902 406.

Haastattelupyynnöt ja artistialue

Ulkomaisten ja kotimaisten artistien haastattelupyynnöt tulee tehdä suoraan levy-yhtiöihin. Tarvittaessa Mediakeitaan henkilökunta välittää pyyntöjä artisteille eteenpäin. Backstagen artistialueille median edustajilla ei ole suoraa pääsyä. Haastattelut kannattaa sopia esimerkiksi päälavan VIP-telttaan tai Mediakeitaan tiloihin. Haastatteluaikojen ja -paikkojen sopimisessa Mediakeitaan henkilökunta auttaa kaikin mahdollisin tavoin.

Ohjeita valokuvaajille

Ilosaarirockin mediapasseihin sisältyy kuvausoikeus. Perussääntö kaikilla lavoilla on, että mediapassilla saa kuvata VAIN lavan edestä, lavan ja mellakka-aidan välissä, KOLMEN ensimmäisen kappaleen ajan salaman kanssa.

Lavajärjestysmiehillä voi olla artistin toiveesta tai turvallisuussyistä tästä poikkeavia ohjeita. Bändikohtaisten ohjeiden saamiseksi saavu keikkapaikalle hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 5 minuuttia ennen keikan alkamista. Kuvaajat eivät saa mennä lavalle tai sen rakenteisiin. Muista myös, että järjestysmiehet vastaavat lavan turvallisuudesta ja he tarvitsevat tilaa hoitaakseen työnsä.

Ohjeita videokuvaajille

Ilosaarirock ei myönnä videokuvauslupia, siksi kaikki kuvausluvat tulee sopia suoraan artistin edustajan kanssa. Festivaalialueella saa kuvata, mikäli saa kuvattavan suostumuksen. Videokameroilla kuvattaessa pätee valitettava perussääntö – kaikki mikä ei ole sallittua on kiellettyä.

Lavajärjestysmiehillä voi olla artistin toiveesta tai turvallisuussyistä lisäohjeita. Bändikohtaisten ohjeiden saamiseksi saavu keikkapaikalle hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 5 minuuttia ennen keikan alkamista. Kuvaajat eivät saa mennä lavalle tai sen rakenteisiin. Muista myös, että järjestysmiehet vastaavat lavan turvallisuudesta ja he tarvitsevat tilaa hoitaakseen työnsä.

Rokkipressi ja muuta infoa

Järjestäjien – Joensuun Popmuusikot ry:n – yleinen rokkipressi on lauantaina ja sunnuntaina suomeksi klo 17 ja englanniksi klo 18. Ilosaarirockia koskeva informaatio päivitetään Mediakeitaan ilmoitustaululle ja Ilosaarirockin www-sivujen media-osioon.

Yleistä infoa niin Ilosaarirockista, Joensuun Popmuusikoista kuin Joensuun kaupungista saat Mediakeitaalta.

Mediakeidasta emännöi kotimaisten toimittajien osalta Eveliina Salomaa, sähköposti: eveliina.salomaa@ilosaarirock.fi, puh. 0400 902 406.

Tervetuloa Ilosaarirockiin!

Vastaamme mielellämme kysymyksiin osoitteessa media@ilosaarirock.fi.


Pressikuvia

The Darkness

The Darkness

thedarkness.jpg
(1670 × 2362 px, RGB, 1,0 mt)

Scar Symmetry

Scar Symmetry

scar_symmetry.jpg
(3696 × 2848 px, RGB, 3,15 kt)

Blackalicious

Blackalicious

blackalicious.jpg
(1800 × 1800 px, RGB, 1,69 mt)

Paprika Korps

Paprika Korps

paprika_korps.jpg
(2020 × 1428 px, RGB, 489 kt)

Subs

Subs

subs.jpg
(3284 × 2525 px, harmaasävy, 2,56 mt)

Entombed

Entombed

entombed.jpg
(2623 × 2676 px, RGB, 1,02 mt)

Katatonia

Katatonia

katatonia.jpg
(2048 × 3072 px, RGB, 2,56 mt)

Kid Koala

Kid Koala

kidkoala.jpg
(2048 × 1536 px, RGB, 1,65 mt)

Mokoma

Mokoma

mokoma.jpg
(3638 × 2921 px, RGB, 2,34 mt)

Mudhoney

Mudhoney

mudhoney.jpg
(2110 × 2100 px, RGB, 4,50 mt)

Nicole Willis

Nicole Willis

nicolewillis.jpg
(2953 × 1955 px, RGB, 1,31 mt)

Ilosaarirock-juliste

Ilosaarirock 2006

ilosaarirock06.pdf
(PDF-tiedosto, 35 × 59,4 cm, 120 kt)

ilosaarirock06.png
(4134 × 7017 px, RGB, 161 kt)