Kysy neuvoa infopisteestä

ihmiset_info-kirsi_tp01.jpgIlosaarirockin infopisteestä ei voi kysyä liian tyhmiä kysymyksiä. Vaikka asiakkaita riittääkin tasaisena virtana, ei Kirsi Lackman ole vielä kohdannut mitään sellaista kysymystä, jota ei voitaisi tavalla tai toisella selvittää.
- Kyllähän meiltä voi kysyä mitä vaan. Ja jos en itse osaa vastata, eiköhän joku meistä osaa, Kirsi hymyilee.

Suurin osa kysymyksistä liittyy eri toimipisteiden sijaintiin. - Ensiapupistettä tai korvatulppia taidetaan kysyä eniten, Kirsi miettii. Varsinaiseen rokkiohjelmaan liittyviä ongelmia ei yleisöllä sensijaan juuri ole. - Monet hakevat tästä ohjelman mukaansa ja saavat vastauksensa sitä kautta, Kirsi kertoo.

Sunnuntai eroaa lauantaista kuitenkin esimerkiksi puhalluspisteen käytön suhteen. Infon yhteydessä rokkikansalla on mahdollisuus tarkastaa ajokuntonsa puhaltamalla. Lauantaina palvelua käytettiin hyvin vähän, mutta sunnuntaina puhaltajia riittää. - Puhaltajia on tullut tasaisesti heti porttien avaamisesta asti, Kirsi selventää.
Joensuulaiselle Kirsille Ilosaarirock on tuttu tapahtuma, mutta aikaisemmin hän on ollut mukana asiakkaan roolissa. - Työnteko on ollut mukavaa. On hyvin mahdollista, että tulen ensi kesänäkin töihin.
Tapahtuman tuttuus auttaakin infotyössä. Moni asia on tuttu Kirsille jo entuudestaan ja loputkin asiat ovat selvinneet nettisivuja ja esitteitä lukemalla.

Teksti: Milla Laaksonen

Kuva: Tomi Palsa