Dalindéo tarjosi jazzia rokkiväelle

DalindéoDalindéo kuuluu kehuttuun ja menestysekkääseen uuden polven helsinkiläiseen fuusiojazz-sukupolveen. Yhtye tarjoili sunnuntai-iltapäivänä täydessä kolmoslavan teltassa rytmikästä, lattarivaikutteista musiikkiaan. Sekstetin kappaleet ovat suhteellisen nopeatempoisia, joten ne sopivat myös festivaaliyleisölle chillailuun rokkibändien välissä.

Kaltaiseni rokkipoliisit tietävät, että minkään yhtyeiden parhaita keikkoja ei yleensä kuulla festivaaliolosuhteissa. Sama päti myös Dalindéoon, jonka soitto kulki hieman jähmeästi. Kitaran ja koskettimien välillä vaihdellut Valtteri Pöyhösen suoritus ei oikein vakuuttanut, vaikka mies soittikin iloisesti ja yleisön hyvin ottaen. Vimmaisesti soittanut yhtyeen rumpali Jaska Lukkarinen nousi keikan valopilkuksi.

Teksti: Mikko Kupari

Yksi vastaus artikkeliin “Dalindéo tarjosi jazzia rokkiväelle”

  1. jussi a kirjoittaa:

    Komiasti vetivät koko setin! Krapulainen rokkiurpojengi saa osakseen harvoin noin sydämmellisiä välispiikkejä, ja saati mikä saundi siinä kitarassa, ai perkele! Ihan kuin baritoiniskitta, mutta ei; se olikin ihan tavallinen kertoi bändin säveltäjä ja kitaristi.
    Hienoa ilosaari! Dalindeo oli upea jatke viime kesän u street all starsin jazzmenolle keskelle rokkijuhlaa. Turhia tommoset näsäilyt soitinten vaihdoksista, kahtellaan vaan metsää eikä puita jatkossa!