Arkisto: 'Ihmiset'

Iso hali!

Sunnuntaina 15. heinäkuuta 2007

ihmiset_halaajat_tp05.jpgHalipula saa kyytiä festareilla, kun kaverit, rakastavaiset ja jopa tuntemattomat innostuvat halaamaan toisiaan jälleennäkemisten, ilon ja joskus surunkin merkeissä. Lahtelainen farmaseuttiporukka kerääntyy tiiviiseen kimppahaliin.
- Jonkun verran on tullut halailtua, mutta me kyllä halaillaan muutenkin paljon. Ja ollaan halattu täällä myös tuntemattomien kanssa, kertovat porukan tytöt.
Lue koko artikkeli »

Hameväkeä

Sunnuntaina 15. heinäkuuta 2007

ihmiset_hameet_tp01.jpgSää kuin sää, mies tai nainen, hame toimii kuin tauti festivaalipukeutumisessa.Lue koko artikkeli »

Kun kengillä on väliä

Sunnuntaina 15. heinäkuuta 2007

Kierrellessäni yhtä Ilosaarirockin ehdottomasti parasta nähtävyyttä, festarialueen myyntikojuja, katseeni ja jalkani jumittuvat välittömästi päälavan jytkeessä sijaitsevaan burberrykuosiseen laatikkoon. Laatikon päällä istuu kaksi nuorta naista, ja sen kuosi tuo mieleeni ukkini jaloista tutut Reino-tossut. Lue koko artikkeli »

Vakuuttavat festarikengät

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

Päivää ennen Ilosaarirockia ostin halvat tennarit. Säätiedotus lupasi sadetta, mutta ikkunasta näkyi auringonpaiste. Kumisaappaat ja sandaalit tuntuivat kumpikin vääriltä valinnoilta mahdolliseen sateeseen, helteeseen, mutaan tai hiekkaan.
Hyvät festarikengät ovat hyvät jalassa, rockuskottavat ulkonäöltään, vettäkestävät ja ilmastoidut helteellä. Onko sellaisia olemassa?Lue koko artikkeli »

Ajoissa Himin keikalle

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

Manni, Riikka ja Terhi ovat tulleet Kuopiosta Ilosaarirockiin katsomaan Himiä. Lempibändin näkeminen hyviltä paikoilta vaatii kolmikolta kuitenkin pieniä uhrauksia. Eturivipaikan pitäminen edellyttää paitsi ajoissa paikalletulemista, myös vessan ja ruokailun väliinjättämistä. Vaikeinta asiassa tyttöjen mukaan on kuitenkin muiden bändien kuuleminen.
- Tää on ihan kamalaa, Manni toteaa.Lue koko artikkeli »

Vauvan kanssa festareilla

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

aitivauva_em01.jpgKirsikkakuvioiseen leninkiin pukeutunut nuori nainen viilettää pitkin festarialueen pääväylää. Huomion kiinnittää hänen rinnuksilleen sidottu kantoliina, jonka pääpuolelta pilkistävät pienet pinkit kuulosuojaimet ja alapuolella ilmaa harovat vaaleat vauvan jalat.Lue koko artikkeli »

Reportaasi Rock Soundiin

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

reportaasi-rocksoundi.jpg

Ilosaarirockissa vierailee tänä vuonna peräti viisi brittitoimittajaa ja -kuvaajaa. Yksi syy brittien maihinnousulle löytyy siitä, että eräs heistä oli käynyt tapahtumassa kerran aikaisemminkin, ja oli kehunut kovasti hyvin organisoitua tapahtumaa ja mukavaa meininkiä. Freelancer-toimittaja Trevor Baker lähti mukaan, kun Rock Sound -lehti lähetti hänet raportoimaan tapahtumasta.
Lue koko artikkeli »

Ensimmäinen festarivieras

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

00ekavieras_mk01.jpg

Lauantaina keskipäivän lähestyessä pääporteilla on odottava tunnelma. Rokkialueella liikuskelee jo työntekijöitä, mutta itse festarikansa odottelee vielä porttien toisella puolella h-hetkeä. Sen koittaessa portit aukeavat ja festarivieraat siirtyvät järjestysmiesten ja -naisten röntgenin läpäistäväksi. Oikealta puolelta lähestyy tyttökaksikko, mutta takavasemmalta kaartaa nuori mies ripein askelin ensimmäiseksi.

Lue koko artikkeli »

#ilosaarirock miittaa festarilauantaisin

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

irctapaaminen_haastis_mr02.jpg
Irkkaavat Ilosaarirockin kävijät ovat löytäneet toisensa jo yhdeksän vuoden ajan #ilosaarirock-kanavalta. Sen perusti lappeenrantalainen porukka vuonna 1998. Kanava viettää ensi vuonna 10-vuotismerkkipäiväänsä.

Lue koko artikkeli »