Arkisto: 'Kaikenlaista'

Radio-ohjelmaa Rokista

Sunnuntaina 15. heinäkuuta 2007

radio01.jpgRokin tunnelmia on kuultavissa myös paikallisen radiokanava Oi Fm:n taajuudelta festareiden jälkeen. Luvassa on raskaamman musiikin edustajien haastatteluja ja yleisiä tunnelmapaloja. Aleksi Ahonen ja Jelena Leppänen ovat kiertäneet haastattelemassa artisteja ja yleisöä.Lue koko artikkeli »

Rentolavan uniikki tunnelma tallentuu elokuvaksi

Sunnuntaina 15. heinäkuuta 2007

rokkidvd07.jpgRentolavan omaleimaista festarifiilistä tallennetaan parhaillaan dvd-muotoon kymmenen hengen kuvausporukan voimalla. Valmistumassa ei kuitenkaan ole vain Ilosaarirockin mainosfilmi, vaan oikea dokumenttielokuva, joka kulkee tässä vaiheessa vielä nimellä “Rentoelämä”.

Lue koko artikkeli »

Ekologisempi hörppy

Sunnuntaina 15. heinäkuuta 2007

tuoppi_em01.jpgIlosaarirock on tänä vuonna siirtynyt anniskelujärjestelmässään osalla lavoista ekologisempaan käytäntöön - pantilliseen tuoppijärjestelyyn. Liekö kyseisestä muutoksesta johtuvien iloisten ilmeiden ja pikagallupin perusteella uusi mekanismi näyttää myös toimivan!Lue koko artikkeli »

Festarit ja painon vartioiminen

Sunnuntaina 15. heinäkuuta 2007

painonvartijat.jpg“Kesäksi rantakuntoon” -laihdutusurakat ovat tavallisesti tässä vaiheessa kesää löpsähtäneet jenkkakahvoiksi ja kaljamahoiksi. Ahkera festareilla käynti tuskin ainakaan laihduttaa ketään - vai laihduttaako? Voittavatko keikoilla pogoaminen, järvessä uiminen ja ympäri kaupunkia kävely roskaruoan mättämisen ja alkoholinkäytön?

Lue koko artikkeli »

Rokkioireyhtymään hoitoa SPR:n teltalla

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

SPR:n teltalla on jatkuva asiakasvirta. Välillä on hiljaisempaa ja välillä ruuhkaisempaa. Edellisvuosien perusteella
asiaan onkin osattu varautua. Teltalla työskentelee samanaikaisesti 4-24 henkeä ajankohdasta riippuen.
Lue koko artikkeli »

Uusia kontakteja järjestöalueella

Lauantaina 14. heinäkuuta 2007

jarjestostandit_mh03.jpgMonelle järjestölle festarit ovat yksi vuoden tärkeimmistä tiedotus- ja jäsenhankintamuodoista. Toiselle ärjestölle oman alueen suuri kesätapahtuma on mahdollisuus luoda kontakteja toiminta-alueen väestöön, joku toinen hankkii uusia jäseniä valtakunnallisesti ja saa samalla nimensä uusien ihmisten tietoisuuteen.Lue koko artikkeli »