Joka tapauksessa on sää

Hyvää huomenta festivaalikansa, backstage tervehtii teitä tänäkin vuonna.Viime kesänä lavan takana työskenteleviä koetteli hyytävä puhuri, eikä nytkään ole mitään epäilystä siitä, mikä on tämän vuoden puhuttavin asia numero yksi backstagella. Pitkin viikkoa on selattu säätiedotteita ja kuilkuiltu niska pitkän taivaalle ukkospilvien pelossa, sillä kuten tiedämme: vesisade on epämiellyttävää, mutta ukkosella homma seisahtuu. Ennusteet eivät lupaa hyvää, mutta haluamme silti uskoa, ettei Ilosaarirockissa sada. Eihän meillä koskaan! Koska uskomme käänteispsykologiaan, on keskustan sadetarvikeliikkeissä käynyt kova kuhina, ja yksi jos toinen on varautunut kumisaappain ja järein sadetaminein vastaanottamaan sitä, mitä tuleman pitää.

Mutta eihän täällä kuitenkaan olla vain sadetta paossa, vaan takaamassa heti festivaaliväen jälkeen tärkeimmille henkilöille parasta mahdollista olemista. Artistikopit on puunattu, tarjoilut katettu, ja kymmenet käsiparit valmiina. Tänne sopii rokkareiden saapua pistämään parastaan - niin mekin teemme.

Rokki voi alkaa!

Teksti: Marjut Mutanen

3 vastausta artikkeliin “Joka tapauksessa on sää”

  1. Karelian Blonde kirjoittaa:

    Terveiset aurinkoisesta London townista bakkarille! Viela kun netti livesta kuulisis jotain niin melkein olisin tunnelmassa mukana. Terveisia vaan to the usual suspects ;)

  2. Marjut kirjoittaa:

    Meiltä kaikilta oikein lämpimiä terveisiä myös siulle! Olet ajatuksissamme! Ajateltiin printata siun kuva tänne bäkkärikopin seinälle. :-)

  3. jop kirjoittaa:

    saanko tulla backstagelle ensvuonna?