HC Ilotytöt


YleX

Jalkapalloa sunnuntaina — HC Ilotytöt vs. YleX All Stars

Tämän vuoden Ilosaarirockin sunnuntaipäivän käynnistää klo 12.30 pelattava jalkapallopeli, jossa toisistaan mittaa ottavat HC Ilotytöt sekä YleX:n joukkue. Kuumia kulmapotkuja ja iloisen tiukkoja tilanteita voi todistaa päälavan edessä olevalla festaritantereella. Urheiluviihdettä rokkikansalle on tarjolla reilun puolen tunnin ajan ja pelivälineenä käytetään reilun kaupan jalkapalloa.

HC Ilotytöt Ilosaarirockin naisten jalkapallojoukkue, joka perustettiin vuonna 2005 Rockfutiksen SM-kilpailuja varten. Futishuuma ei kuitenkaan loppunut tuohon turnaukseen, vaan jatkuu ja kasvaa. Joukkueen pelaajattaret vaikuttavat Ilosaarirockin järjestämöllä sekä muuallakin musiikin areenoilla.

YleX:n rivejä vahvistamassa on Extreme Duudsoneita. Kentän reunalle on pyydetty ensiapuryhmä, kaiken varalta. Palloa potkimassa on myös Mariska, jonka pelinaisen taidoista on varmistuttu jo aiemmin niin futis- kuin salibandykentillä. Myös muita musiikkivaikuttajia mahdollisesti nähdään kentällä, viikonlopun näyttöjen perusteella.

Peliä tuomaroi puolueettomasti YleX:n ohjelmapäällikkö Riku Saaranluoma. Juontajina toimivat X-ryhmän Tomi Saarinen ja musiikkitoimittaja Erno Kulmala.

Vaikkakin peli on leikkimielinen, on viimevuotisesta kohtaamisesta ehkäpä kummallakin joukkueella jotain hampaankolossa, tulos kun taisi jäädä epäselväksi.

HC Ilotyttöjen fanituotteita on myynnissä festivaalialueen infopisteessä. Alueella kiertää HC Ilotyttö Mari myymässä mm. Ilotyttöpaitoja ja -boxereita.


< takaisin

Joensuun Popmuusikot ry, PL 240, 80101 Joensuu — infoilosaarirock.fi