Ruotsalainen Neverstore aloittaa Ilosaarirock-klubit Joensuussa

Ruotsalainen punktrio Neverstore julkaisee odotetun uuden albumin ja suuntaa laajalle julkaisukiertueelle. Maaliskuussa yhtye saapuu myös Suomeen ja Joensuun Karjalantalon Kellariin. Keikkapäivä on perjantai 14.3. Näin myös joensuulaiset pääsevät nauttimaan tästä kotimaassaan kovasti kohutusta punkbändistä. Joensuun Kellarin keikan pääsyliput maksavat 10 euroa ja ne ovat jo ennakkomyynnissä levykauppa Levy-Eskoilla.

Neverstoren keikka aloittaa uuden Ilosaarirock-klubien sarjan. Klubeille pyritään säännöllisin väliajoin tuomaan kiinnostavia ulkomaisia artisteja.

Neverstore

Neverstore Neverstore nousi valokeilaan viime vuonna julkaistulla debyyttialbumillaan Sevenhundred Sundays. Levy sai paljon huomiota Ruotsin radioasemilla ja TV:ssä. Yhtyeen Myspace-sivut keräsivät yli 200 000 eri vierailijaa. Neverstore palkittiin parhaana ruotsalaisena yhtyeenä MTV Europe Music Awardseissa ja ehdokkuuksia sateli myös muissa arvostetuissa musiikkialan tapahtumissa, kuten P3 Guldissa, Grammis-gaalassa ja Bandit Rock Awardseissa.

Neverstore palaa nyt uudella Heroes Wanted -albumilla, joka julkaistaan 20. helmikuuta. Pian levyn julkaisun jälkeen yhtye suunnistaa massiiviselle Euroopan kiertueelle. Suomen osuus kiertueesta käsittää viisi keikkaa seuraavasti:

Tiistai 11.3.2008 Helsinki, Tavastia

Keskiviikko 12.3.2008 Turku, Klubi

Torstai 13.3.2008 Yo-talo, Tampere

Perjantai 14.3.2008 Karjalantalo, Joensuu
Ovet aukeavat klo 21.00, esiintyminen n. klo 22.00
Liput: 10 euroa
Ennakko: Levykauppa Levy-Eskot
Ikäraja 18 vuotta

Lauantai 15.3.2008 Rytmikorjaamo, Seinäjoki


neverstore.sonybmg.se

myspace.com/neverstore

 

< takaisin

Joensuun Popmuusikot ry, PL 240, 80101 Joensuu — infoilosaarirock.fi