Festivaaliviikonlopun rakenne

Ilosaarirock on tapahtumakokonaisuus, joka kestää kokonaisuudessaan perjantaista sunnuntaihin. Varsinainen festivaali on lauantaina ja sunnuntaina ja festivaalilippu (tai siis ranneke, johon lippu on vaihdettu) oikeuttaa pääsyyn näinä päivinä festivaalialueelle. Siksi lipusta puhutaan joka paikassa kahden päivän lippuna ja siksi siinä lipussa myös lukee tämä sama "Kahden päivän lippu" hyvin isolla.

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina on erillisiä klubitapahtumia aivan alueen vieressä olevalla jäähallilla (perjantaina Töminä, lauantaina Metelli, ja sunnuntaina Päätösklubi). YleX-lavalla järjestetään perjantaina Sulo-klubi.

Näihin klubitapahtumiin täytyy liput ostaa erikseen. Perjantain klubeille niitä myydään vain ovelta, lauantain ja sunnuntain klubeille lippuja on kyseisenä päivänä myynnissä festivaalialueella Infossa. Myös ovelta myydään lippuja näille klubeille.

Ilosaarirockin klubit järjestetään perjantaista sunnuntaihin jäähallissa. Jäähalli sijaitsee n. 150 metriä festivaalialueen pääportilta. Lisäksi perjantaina 11.7. YleX-lavalla järjestetään Suloklubi.

Sulo ja kaikki jäähallin klubit ovat ikärajattomia. Klubeilta löytyy rajattu anniskelualue, jonne pääsyyn vaaditaan 18 vuoden ikä. Club Kasettiaseman ikäraja on 18 vuotta.


perjantai 11.7.lauantai 12.7.sunnuntai 13.7.
 

Alue soi — Laulurinne
Alue soi — Laulurinne


Sulo — YleX- ja Rekkalava

Töminä — Jäähalli
Metelli — JäähalliPäätösklubi — Jäähalli
Club Kasettiasema Kerubin KuppilassaClub Kasettiasema Kerubin KuppilassaClub Kasettiasema Kerubin Kuppilassa

< takaisin