Ilosaarirockin artistit esillä Joensuun pääkirjastossa 9.-28.6.

Joensuulaiset pääsevät maistelemaan festivaalikesän tuulia ennakkoon, kun Ilosaarirock saapuu Joensuun pääkirjastoon valokuvanäyttelyn muodossa.

Joensuun pääkirjaston ala-aulassa on maanantaista 9. kesäkuuta alkaen kahden viikon ajan esillä tämän kesän Ilosaarirockissa esiintyvien artistien kuvamateriaalia. Näyttelyyn on lisäksi koottu kuvia aikaisemmilta kesiltä sekä esiintyvien yhtyeiden albumien kansia. Ilosaarirockin esiintyjien äänitteet ovat lainattavissa Joensuun pääkirjaston musiikkiosastolta, joten itselleen vielä tuntemattomien artistien musiikilliseen puoleen voi tutustua jo etukäteen.

Näyttelyn tarkoituksena on tutustuttaa paikallista väkeä tämän kesän Ilosaarirockin artisteihin ennen h-hetkeä. Festivaalin esiintyjistä moni on jo isolle yleisölle tuttu, mutta mukaan mahtuu myös useita uusia, vielä urallaan nousukiidossa olevia tuttavuuksia. Näyttely on koostettu yhteistyössä Joensuun Popmuusikot ry:n ja Joensuun pääkirjaston musiikkiosaston kanssa. Ilosaarirock 2008 -näyttely löytyy Joensuun pääkirjaston aulasta 9.–28.6.2008.

www.jns.fi/kirjasto


< takaisin