Vekararokki soi perheen pienimmille

Vekararokin mielestä rokki saa olla lapsellista. Sen pitää olla lapsellista. Rokki voi olla jumppaa tahi humppaa, pääasia että se on hauskaa ainakin perheen pienemmille. Ehkä myös äiskälle ja iskälle. Kun kerran on Ilosaarirokit ja Vaarirokit, niin pitäähän toki olla myös Vekararokki. Vekararokki on iltapäiväkonsertti, joka tarjoaa rokin ikärajatonta riemua osana heinäkuista Rokkiviikkoa.

Vekararokki 2008 järjestetään Joensuun Ilosaaressa lauantaina 12.7. klo 12-15.

Liput 1 €.

Lippuja voi ostaa ennakkoon torilta Popinfosta torstaina ja perjantaina klo 10-16 ja lauantaina klo 10-12. Lippuja myynnissä ennakkoon myös Popkadun Lastenpaikasta aukioloaikana.

Vekararokkipaidat myynnissä vain Vekararokin aikana. Alueella on myytävänä pientä suolaista ja makeaa.

Aikataulu

Telluksen tulevaisuus 12.00 - 12.40
Black Ice 12.50 - 13.15
Lyra All Stars 13.30 - 14.10
Jytäjyrsijät 14.20 - 15.00

Bändit

Telluksen tulevaisuus

Telluksen tulevaisuus haluaa musiikin myötä viedä kuulijansa tutkimusretkelle hullunkuriseen maailmaan, jossa hurttiin huumoriin sekoittuu vähän kantaaottavuutta ja vakavuuttakin. Telluksen tulevaisuus yhdistelee ennakkoluulottomasti musiikkityylejä aina reggaesta latinorytmeihin ja sirkusmusiikkiin saakka. Yhtyeen räiskyvään lavaesiintymiseen kuuluvat milloin beduiinikaavut, milloin välkkyvät diskopallokypärät ja tirehtöörin silinterit.

www.telluksentulevaisuus.net


Lyra All Stars

Marzi Nymanin ja Susanna Hietalan tähdittämä Lyra All Stars tuo rakastetun Uppo-Nallen runot kaikkien kuultavaksi ja liikuttavaksi. Vekararokissa Lyra All Stars juhlistaa Uppo-Nallen 30-vuotissynttäreitä. Ihan totta, Uppiskin on jo 30 vuotta, mutta se ei lapsenmielistä menoa hetkauta. Uppo-Nalle ja hänen paras kaverinsa Laulava Lintukoira laulavat, leikittävät ja liikuttavat lapsia sekä lapsenmielisiä afro- ja lattarimusiikin tahdissa.

www.uppo-nallecd.com


Jytäjyrsijät

Svengaa kuin hiiri! Jytäjyrsijät on pitkän linjan lastenbändi, joka soittaa on soittaa vauhdikasta, oikeaa rokkia lapsille ja lapsenmielisille. Jytäjyrsijöiden rokkimeiningissä singotaan kuuraketilla Kuusamoon, rokkaillaan huutonsa hukanneen Tarzanin kanssa sekä pogoillaan Kurkkupunkin tahtiin. Ja tämä on vasta alkua. Hulppea meno ja hyvä mieli on taattu!

myspace.com/jytajyrsijat


Black Ice

Pohjois-Karjalan bändikoulu voi syystäkin olla ylpeä, kun sieltä ponnahtaa Black Icen tasoisia nuoria rokkilupauksia. Black Icen taidot riittävät jo äänitysstudioon ja bändi pääseekin toukokuussa 2008 äänittämään ensimmäistä promo-CD -levyään isompien mukana. Nuorena se vitsa on väännettävä, ainakin Bändikoulussa!

www.bandikoulu.com/bandit.htm#blackice


Kuvia vuoden 2007 Vekararokista

Vekararockissa kesällä 2007

Vekararockissa kesällä 2007

Vekararockissa kesällä 2007


< takaisin