Pariisin kevät ensi kertaa estradilla

Pariisin kevät soitti Ilosaaressa ensimmäisen keikkansa ikinä. Arthur Tunes alias Arto Tuunela oli pitkään sanonut kiitos ei keikkatarjouksille, mutta Ilosaaren kutsua ei hänkään voinut vastustaa. Ja hyvä niin.

YleX-teltassa riitti väkeä niin ettei sekaan meinannut mahtua. Liekö suuri väkimäärä yllättänyt myös Tuunelan, sen verran hyvissä fiiliksissä mies esiintyi. Viisihenkisen bändin taakseen koonnut laulaja tarjosi sankkalukuiselle yleisölle maistiaisia niin Meteoriitti-debyytiltään kuin tuoreelta Astronautilta.

Pariisin kevään melodinen pop upposi kuulijoihin kuin veitsi voihin hellepäivänä. Kansa taisi sanoitukset, eikä kestänyt kauaa kun yhteislaulu raikasi teltassa. Hittejä on siis tarttunut matkaan, yksi jos toinenkin. Kukapa ei tuntisi Pikku Huopalahtea, joka myös Ilosaaren alkuillassa ilmoille kajautettiin.

Tuunelan nirsoilu esiintymistä kohtaan on vaikea käsittää. Esimerkiksi Tämän kylän poikii potki livenä suorastaan vastustamattomasti. Ja kun Tuunela pyysi käsiä, hän myös niitä sai. Eikä aina tarvinnut edes pyytää. Onnistunut ensi-ilta, täytyy sanoa.

Jukka Kastinen