Majoitus

Ravi- ja Niittyleirintä ovat Ilosaarirockin viralliset leirintäalueet.

Ilosaarirockissa on kaksi tilapäistä ja festivaalin virallista leirintäaluetta. Ne sijaitsevat aivan festivaalialueen vieressä. Ravi- ja Niittyleirinnän järjestelyistä vastaa Ilosaarirockin järjestäjä Joensuun Popmuusikot ry.

Ravi- ja Niittyleirinnän majoittumisalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, toisin sanoen alueille pääsevät majoittumaan vain Ilosaarirockin rannekkeen tai pääsylipun omistavat festivaalivieraat. Rannekkeenvaihtopisteet ovat auki perjantaista sunnuntaihin ja sijaitsevat Linnunlahdentien varrella.

Näille Ilosaarirockin virallisille leirintäalueille on järjestetty festivaalin ajaksi majoittujia varten mm. vesipisteitä, nuotiopaikkoja, ruokamyyntiä ja wc-koppeja.

Ravi- ja Niittyleirinnän aukioloajat ja hinnat

Ravileirintä on auki torstaista 15.7. klo 18 – maanantaihin 19.7. klo 12 asti.

Niittyleirintä on auki perjantaista 16.7. klo 12 – maanantaihin 19.7. klo 12 asti.

Majoittumisen hinta Ravi- ja Niittyleirinnässä on 30€ / henkilö.

Ilosaarirockin majoitusjärjestelmän kautta ennakkoon ostaville hinta on 25€ / henkilö (7.7. saakka).

Majoittumisen pystyy myös maksamaan leirinnän portilla, jolloin sinun tarvitsee täyttää majoittumislomake (PDF-tiedosto).

Ravi- ja Niittyleirinnän alueille ei myydä vierailijarannekkeita.

Varaa rokkilippusi tai -ranneke esille lähestyessäsi leirinnän vastaanottoa, sillä vain Ilosaarirockin asiakkaat pääsevät Ravi- ja Niittyleirinnän telttailualueille. Ilosaarirockin ennakkolippuja vaihdetaan rannekkeisiin perjantaista sunnuntaihin Linnunlahdentien varrella sijaitsevissa vaihtopisteissä.

Lisätietoja Ravi- ja Niittyleirinnästä voit kysyä täältä:
if.kcoriraasoli@atniriel

Suihku löytyy Palloilukeitaalta ja virkistysuimala Vesikosta

Virkistysuimala Vesikko palvelee festivaaliväkeä läpi Rokkiviikonlopun. Ilosaarirockin rannekkeella pääsee uimaan ja suihkuun 3 eurolla. Vesikko on auki perjantaina 17.7. klo 06.00–20.00, lauantaina ja sunnuntaina 10.00–17.00 sekä maanantaina klo 6 alkaen. Festivaalialueen vieressä Palloilukeitaalla on suihkumahdollisuus viikonlopun ajan klo 10-17 2 euron hintaan.

Aamiaista tarjolla Palloilukeitaalla

Ilosaarirockin virallista aamiaista tarjoillaan tänä vuonna festivaalialueen vieressä Palloilukeitaalla. Runsas aamiainen sisältää mm. leipää lisukkeineen, tuoreita hedelmiä, jugurttia, maitoa, kahvia ja teetä. Ruokavalinnoissa suositaan lähiruokaa. Aamiaista on lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-14.00. Aamiaisen hinta on 6 euroa.

Koulumajoitus

Koulu- ja salimajoitus on edullinen tapa majoittua Ilosaarirockissa. Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaalilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus alkaa perjantaina 16.7. klo 15 ja loppuu maanantaina 19.7. klo 12. Vastaanotto on edellisvuosien tapaan Lyseon lukiolla, käynti Koskikadun puoleisesta päädystä (katso kartta). Majoitusta on myös viereisellä urheilutalolla.

Huom! Koulun piharemontin vuoksi sisäänkäynti tapahtuu vain päätyovesta. Kun sinut on kirjattu sisään, saat majoitusrannekkeen. Ranneketta näyttämällä pääset viikonlopun aikana ympäri vuorokauden valvottuihin majoitustiloihin. Vastaanotossa sinulle osoitetaan tila ja nukkumapaikka. Oman patjasi käyt merkkaamassa henkilökohtaisella varauslapulla.

Koko viikonlopun ajan ympäri vuorokauden sinua palvelee lukiolla kahvila ja vartioitu narikka. Puuroaamiaista 5 eurolla on tarjolla lauantaina ja sunnuntaina klo 8.30-13.00 ja muuta aamupalaa maanantaina. Vartioidun ja 24 h palvelevan narikan hinnat ovat 3€ / 1 päivä, 5€ / 2 päivää ja 7€ / 3 päivää. Hinnat määräytyvät majoitusvuorokausiesi mukaan. Majoituksen vastaanotosta saat tietoja parkkipaikoista.

Koulumajoitus on loppuunvarattu!

Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä.

Koulumajoituksen järjestämisestä vastaa Mutalan Riento, www.riento.org.

Linnunlahti Camping

Linnunlahti Camping on Joensuun virallinen leirintäalue, joka sijaitsee heti Laulurinteen kyljessä. Leirintäalueen portti on aivan festivaaliportin vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus mökki-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen. Linnunlahti Campingin leirintäalueesta huolehtii Linnunlahti Camping oy.

Kaikki Linnunlahti Campingin mökit ovat jo varattuja Ilosaarirock-viikonlopun ajaksi.

Telttailijat otetaan sisään tulojärjestyksessä, niistä ei oteta etukäteisvarauksia.

Telttamajoituksen hinta on 50 € / hlö (pe-ma), 50 € / to-ma, 60 € / ke-ma. Majoituksen voi ostaa myös verkosta 40 € hintaan (pe-ma) 2.5. alkaen Linnunlahti Campingin verkkosivuilta osoitteesta www.linnunlahti.fi/varaus.

Asuntovaunulla tai -autolla tulevien kannattaa varata sähköpaikka etukäteen sähköpostitse (if.gnipmacithalnunnil@ofni) viimeistään 30.6. Sähköpaikkoja on ainoastaan 30 kpl. Asuntovaunusta sekä -autosta veloitetaan sähköpaikalla 50 € / vkl, jonka lisäksi majoittujilta normaali henkilöhinta. Henkilö- tai pakettiautosta veloitus on 100 € / viikonloppu. Ajoneuvoa ei voi siirtää alueelta pois viikonlopun aikana. Suosittelemme käytettäväksi pysäköintitalon palveluja, jossa pysäköinti maksaa ainoastaan 15 € / vkl.

Alueelle on lisätty suihku- ja vessakapasiteettia. Lisäksi sieltä löytyy ruokapisteitä, kahvio sekä pienimuotoinen elintarvikekioski, sekä anniskelualue.

Muista tulostaa ja täyttää majoituslomake ennen saapumistasi, se nopeuttaa ja edesauttaa kaikkien viihtyvyyttä. Majoituslomakkeen löydät Linnunlahti Campingin verkkosivuilta.

Muistathan jo tullessasi, että monta telttaa yhdistävät katokset ovat kiellettyjä viranomaismääräyksin. Myös mahdollisia muita määräyksiä ja ohjeistuksia tullaan noudattamaan majoittumisen osalta.

Lisätietoja ja varauksia:
www.linnunlahticamping.fi
if.gnipmacithalnunnil@ofni

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot osaan hotelleista löydät Karelia Expertin verkkosivuilta.


< takaisin