Aihearkisto: Keikkajutut

Ruusut kukkivat vielä hetken

Olemme matkalla, myöhässä jälleen! Ennen lähtöä fiiliksiä on haettu kuuntelemalla Neljää Ruusua tietokoneelta. Tunnelma nousee mitä lähemmäs esiintymislavaa pääsemme, ensimmäinen biisi kuuluu festarialueen ulkopuolellekin, mutta sanoista ei saa selvää, lieneekö hitti? Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

The Exploited ei ole kuollut!

Sue-teltta on tupaten täysi kun lavalle ryntää punk legenda The Exploited. Oli tätä vähän jo odotettukin! Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

Ablazer liekitti vähälukuista yleisöä

Keikka Rekkalavalla on ollut lähtölaukaus menestykseen monelle nuorelle Joensuulaisbändille, eikä Ablazer liene tässä asiassa poikkeus. Heitä on kutsuttu suomalaisen metalliskenen nousevaksi tähdeksi, ja yhtyeen death/black metal -henkinen kattaus toden totta on niin oivaltavaa, ettei mistään bulkkitavarasta voida puhua. Poppoon ulosannissa … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

Älyttömän hieno sekoitus konemusaa!

Jo kymmenen minuuttia ennen Richard D. Jamesin eli Aphex Twinin saapumista lavalle YleX-teltassa kävi melkoinen kuhina. Yleisö odotti suorastaan kärsimättömänä.

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

Pääskysiä Ilosaaren taivaalla

Sue-lavan viimeistä keikkaa todisti pieni mutta innokas yleisö, jonka HC-fanit kannustivat äänekkäästi kun Red Sparowes nousi lavalle. Kun bändi on toinen sivuprojekti tyypeille, joiden muihin projekteihin kuuluvat ISIS, Neurosis, Melvins and Tool, herkkua on taatusti luvassa. Ja Red Sparowes ei … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

Hullua skaahailua!

Ilosaarirockin tyylikkäimmän esityksen veti Camdenista, Lontoosta kotoisin oleva skan kummisetä Madness. Ykkösiinsä pukeutuneet britti-herrasmiehet hurmasivat yleisöltä jalat alta ilman minkäänlaista vaivannäköä. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

Cody ChesnuTT paketoi rentolavan

Yhdysvaltalainen Cody ChesnuTT päätti Ilosaarirockin rentolavan osalta. Hunajaiseen soul-pakettiin hän kääri koko yleisön. ChesnuTT:ia säesti kymmenhenkinen upeasti soundannut bändi. Lavalla nähtiin muun muassa tiettävästi rokin ainut flyygelitorvi. Tähti itse tarttui välillä kitaraan, mutta vietti myös reilusti aikaa lavan edustan aidalla … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

Blackfield tarjoili voimakkaita viboja

Ensimmäistä kertaa Suomessa vieraillut yhtye Blackfield aloitti keikkansa voimakkaalla beatilla. Rummun takoessa rintaan bändin solistit tarjoilivat vuoron perään syvällisiä sanoja.

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut

Johan oli nimpparit!

No siis huh huh! Kun verkkotoimituksen edustaja suuntaa keikalle rekkalavan suuntaan (jälleen kerran) hieman myöhässä on yllätys melkoinen. Yleensä pienemmille bändeille ja niiden vetämille yleisömäärille varattu rekkalava ei näytä itseltään. Bändiä on saapunut katsomaan sellainen massa ihmisiä, että näkyvyys lavalle on … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut 2 kommenttia

Stella herkutteli kotiyleisön edessä

Tauko tekee hyvää, väitetään. Joskus se kuitenkin tekee jo valmiiksi hyvästä vielä jotain paljon parempaa. Tämän väitteen todisti todeksi Stella, joka kapusi sunnuntai-iltana Ilosaarirockin päälavalle parin vuoden keikkatauon, neljännen valmistuneen albumin ja yhden jäsenen sukunimen muuttumisen jälkeen. Punavalkoraitaiseen tunikaan ja olkihattuun sonnustautunut vokalisti … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Keikkajutut 1 kommentti