Aihearkisto: Verkkotoimitus

Kiitos tästä!

On jälleen tullut jäähyväisten aika, sillä tämänvuotinen Ilosaarirock alkaa hytkyä viimeisten esiintyjiensä tahtiin. Kirjoitamme, muokkaamme ja päivitämme materiaalia vielä alkuviikon aikana, joten näistä Rokkitunnelmista ei tarvitse päästää irti. Nautitaan kesäyöksi hämärtyvästä illasta, Neljästä Ruususta ja toisistamme. Tämä oli jälleen mitä … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Verkkotoimitus

Parempaa sunnuntaita!

Ilosaarirockin neljäkymmenvuotispippaloiden lauantaipäivä rokattiin onnistuneesti ja nyt onkin aika tarttua sunnuntain kimppuun. Tarjolla on jälleen runsas kattaus koti- ja ulkomaisia huippunimiä, rentoa fiilistä ja heinäkuista aurinkoa. Verkkotoimitus huhkii teltassaan, jotta tänäänkin tarjolla olisi mahdollisimman ajantasaista ja monipuolista uutisointia Ilosaarirockin kulusta. Siis … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Verkkotoimitus

Kiitos lauantaista ja huomiseen, arvon Rokväki

Nelikymppisen Ilosaarirockin lauantaipäivä on alkanut painua mailleen ja on aika siirtyä nauttimaan Sielun veljien ainutkertaisesta päälavan valtauksesta. Verkkotoimitus ja NettiTV paketoivat hommansa ja palaavat työmaalleen jatkamaan festaritaltiointia jälleen huomenna. Nukkukaahan hyvin, mutta tuudittautukaa sitä ennen Alangon ja ystävien huumaaviin säveliin. … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Verkkotoimitus

Toiset rokkaavat kamera kaulassa

“Kuka lähtee kuvaamaan Happoradiota?” “Onhan Monroen keikan käännös valmis?” “Ennättääkö joku lähteä kirjoittamaan juttua talkoolaisista?” Vuosittaisesta alkukankeudesta huolimatta Ilosaarirockin verkkotoimitus on jälleen kerran pyörähtänyt käyntiin. Toimittajat, kuvaajat ja muut asiaan vihkiytyneet ovat löytäneet jokavuotiselle telttapaikalleen päälavan taakse, piuhakerät on keritty auki … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Rokin Tekijät, Verkkotoimitus

Aurinkoista lauantaita!

Vuoden 2011 Ilosaarirock on alkutahteja vaille valmis alkamaan. Aamun sadekuuro raikasti mukavasti, sää muuttuu jatkuvasti aurinkoisemmaksi ja portit on avattu yleisölle. Myös Ilosaarirockin verkkotoimituksessa käy jo melkoinen kuhina, ja olemme valmiita taltioimaan 40-vuotiaan Ilosaarirockin käänteitä teille, arvon Rokväki. Viikonlopun aikana … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Verkkotoimitus