Aihearkisto: Minun Rokkini

Paras paikka ikinä kesällä!

Tamperelainen Stiina Sinervo oli tullut festaroimaan jo torstaina, ja ollut aluksi talkoolaisena ravileirinnässä. Tampereelta Joensuuhun matkannut Sinervo kertoo täällä olevan paljon tuttuja. Aikaisemmin hän on ollut Ilosaarirockissa kahdesti. Nyt Sinervo vietti aikaansa rannalla kaitsien veljensä taaperoikäistä vilistäjää. – Rentolavalla on … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Minun Rokkini

Ammatillisesti sinun

Festariduunailun hienous on siinä, että toisin kuin arkielämässä, täällä kenenkään ammatteja ja työpaikkoja ei kysellä. Olemme backstage hosteja, lavamanagereita, lavakäsiä, muonittajia, kuka mitäkin. Kaukana kavala maailma ja niskaan hengittävät pomot. Tosielämässä olemme kirurgeja, toimittajia, opiskelijahippejä, taksikuskeja, geologeja, sisutussuunnittelijoita, kiinteistönhoitajia, varastomiehiä, … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Minun Rokkini

Neljäskymmenes sunnuntai

  On sunnuntai, ja sunnuntaihin sopii, että tarjolla on suklaakakkua sekä ensimmäisenä aloittava backstagenkin suosikki Samuli Putro. Tänään nimittäin elämä on meillekin juhla siitäkin huolimatta, että tunnetusti sunnuntain tullen juttujen taso on valahtanut verrattain alas. “Mitä vampyyri tilasi mennessään ravintolaan? … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Minun Rokkini

Minun Rokkini: Gentleman

Gentleman on yksi Keski-Euroopan suosituimmista reggaeartisteista, joka on mm. saavuttanut Saksan albumilistan ykkössijan levyllään Confidence. Herra herrasmies pysähtyi kesken kiertueen vastaamaan Ilosaarirockin puhelinhaastatteluun. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Minun Rokkini

Minun Rokkini: Yako / Melt-Banana

Tokion metelitornado Melt-Banana on kohta 20 vuotta tiputellut kattorappauksia pitkin maailman keikkasaleja. Mutta mikä lienee paikka jossa Melt-Banana haluaa Ilosaarirock-vierailullaan ehdottomasti käydä? Ilosaarirockin haastattelussa yhtyeen vokalisti ja sanoittaja Yasuko “Yako” Onuki. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Minun Rokkini

Minun Rokkini: Mikko von Hertzen

Von Hertzen Brothers on levyttänyt jo kymmenen vuoden ajan. Vahvistettuna rumpali Mikko Kaakkuriniemellä ja kosketinsoittaja Juha Kuoppalalla veljestrio Kie, Mikko ja Jonne jatkavat suomalaisen progressivisen rockmusiikin perintöä. Millainen on yhtyeen ryhmädynamiikka? Haastattelussa Mikko von Hertzen. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Minun Rokkini

Minun Rokkini: Michael Monroe

Michael Monroe on paitsi Suomen tunnetuimman rockyhtyeen, Hanoi Rocksin, entinen vokalisti, myös tiukkaa työtahtia edelleen paahtava rockin ammattilainen. Ilosaarirockin haastatteluun Monroe vastasi tien päältä sähköpostitse. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Minun Rokkini