Aihearkisto: Kaikkea siltä ja väliltä

Kotiteollisuus ja Peer Günt sekoittavat Tohmajärven

Pohjois-Karjalan ylpeys, Tikkalan Kassan Baarin Kassarock järjestetään jo historiallisen kolmannen kerran 28.-30.heinäkuuta. Aiemmin Kassan Baarissa järjestetty pienen piirin punktapahtuma siirtyy Huviniemen tanssilavalle Tohmajärvelle ja laajenee kolmipäiväiseksi. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Kaikkea siltä ja väliltä

Kun unelmat menevät uusiksi

Kaikki meistä tietävät sen tavallisen tarinan: nuori mies tai nainen pääsee ylioppilaaksi, unelmat kantavat pilviin asti ja tulevaisuuteen vievä tie on tasainen. Kaiken pitäisi olla loistavasti, kunnes mukava elämä muuttuu syystä tai toisesta joksikin muuksi. Näin käy myös Tuija Lehtisen romaanissa Roskisprinssi, … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Ihmiset ja ilmiöt, Kaikkea siltä ja väliltä

Laa-Laa Laulattaa

Lasten ikioma rokkijuhla Vekararokki järjestettiin jälleen onnistuneesti. Onhan se oikeus ja kohtuus, että pikkuväellä on myös oma rokkinsa.  Lasten rokkailussa nähtiin  jumppaa sekä humppaa ja rentomielisessä tapahtumassa viihtyi ehdottomasti myös ukit, mummut, äitit ja iskät. Tänä vuonna esiintymisistä vastasi Orffit, … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Kaikkea siltä ja väliltä

Kerubin Suvitanssit: Hyvää elämää!

Kerubin suvitanseissa rutistettiin jo kolmas ilta putkeen. Tiistaina pistettiin nahkahousut pärisemään, keskiviikkona vietettiin rentoa elämää ja torstaina oli aika tutkistella suomalaista sielunelämää vielä hieman syvemmältä. Rentoa elämää! Keskiviikon kattauksessa paikallisesta osaamisesta huolehti laatumuusikoilla varustettu Messenger of Sound. Yhtyeen tarjoilemat soul-klassikot … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Ihmiset ja ilmiöt, Kaikkea siltä ja väliltä, Keikkajutut

Laiska vanhus ratsaa Töminän

Perjantaiaamuna kaikki oli vielä hyvin. Kädessä pakastinkylmä Pirkka Lager ja läppärin näytöllä Game of Thrones. Ei töitä, ei huolia. Taas yksi päivä hukattavaksi. Mutta sitten soi puhelin. Vastasin, se oli virhe. ”Täällä Ilosaarirockin Iso Pomo. Mites hurisee, laiska vanhus?” ”Mitäs … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Kaikkea siltä ja väliltä, Keikkajutut 1 kommentti

Sulon soinnut kietoivat festarikansan

Sulo-klubin ohjelmassa oli selvät linjat. Alussa otettiin rauhallisemmin  ja loppua kohden kiihdytetään vauhtia. Samalla kaavalla tuntui olevan myös yleisö, vaikka ammattimaisimmat juhlijat olivatkin vauhtinsa kiihdyttäneet tappiin jo alkuillasta. Suomeksi laulettu musiikki oli Sulon pääosassa tälläkin kertaa,  niin kuin klubin punaisena … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Kaikkea siltä ja väliltä

Ilosaarirock yhteistyöhön A One -kanavan kanssa

Ilosaarirock on solminut yhteistyösopimuksen venäläisen A One -televisiokanavan kanssa. Venäjän ensimmäinen vaihtoehtomusiikkiin keskittyvä kanava perustettiin 2005 ja sanoma on levinnyt hurjaa tahtia naapurimaan musiikinystävien parissa. Tällä hetkellä kanava saavuttaa noin 37 miljoonan katsojan levikin, ollen näin yksi Venäjän johtavista musiikkikanavista. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Kaikkea siltä ja väliltä

Löysät pois!

Ensimmäinen huuto, joka kaikuu korviin huikeaa vauhtia valmistuvalle festarialueelle saapuessa. Pitää muuten paikkansa. Rocktalkoolaisen päivä on raskas ja hikinen, eikä raksalla löysäillä. Tahti on huima. Parhaillaan ohi vipeltävät talkoolaiset ja nousevat rakennelmat muistuttavat tahdiltaan nopeutettua elokuvaa. Kun alueen kiertää ympäri, … Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Ihmiset ja ilmiöt, Kaikkea siltä ja väliltä

Junamatkalla Ukkosmaineen kanssa

Ilosaarirockin aikaan tapahtuu jos jonkinlaista ilmaisohjelmaa ympäri Joensuuta. Tarjolla on mm. Joensuun kiertoajelu Ukkosmaine-yhtyeen matkassa, ilmaiskeikkoja Popkadulla ja Kerubissa sekä skeittikisat lauantaina. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Kaikkea siltä ja väliltä

Rokkipeli: valmistaudu oikein Ilosaarirockiin

Kun pakkaat festivaalireissulle oikeat tavarat, sujuu Rokki rattoisasti. Auta Nipaa ja Nepaa pakkaamaan mukaan tarvittavat tavarat. Lue lisää »

Tallennettu kategorioihin Kaikkea siltä ja väliltä