15.-17.7.2011 Laulurinne, Joensuu

Majoitus

Ravi- ja Niittyleirintä ovat Ilosaarirockin viralliset leirintäalueet

Ilosaarirockissa on kaksi tilapäistä ja festivaalin virallista leirintäaluetta. Ne sijaitsevat aivan festivaalialueen vieressä. Ravi- ja Niittyleirinnän järjestelyistä vastaa Ilosaarirockin järjestäjä Joensuun Popmuusikot ry.

Ravi- ja Niittyleirinnän majoittumisalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, toisin sanoen alueille pääsevät majoittumaan vain Ilosaarirockin rannekkeen tai pääsylipun omistavat festivaalivieraat. Rannekkeenvaihtopisteet ovat auki perjantaista sunnuntaihin ja sijaitsevat Linnunlahdentien varrella, katso vaihtopisteiden sijainti kartasta.

Näille Ilosaarirockin virallisille leirintäalueille on järjestetty festivaalin ajaksi majoittujia varten mm. vesipisteitä, nuotiopaikkoja, ruokamyyntiä ja wc-koppeja.

Ravileirintä on auki torstaista 14.7. klo 18 - maanantaihin 18.7. klo 12 asti.

Niittyleirintä on auki perjantaista 15.7. klo 12 - maanantaihin 18.7. klo 12 asti.

Majoituksen ennakkovaraus on päättynyt

Ennakkoon varanneet tarvitsevat leirintään saapuessaan varausvahvistuksen (tai majoitusnumeron), henkilöllisyystodistuksen sekä Ilosaarirockin lipun tai rannekkeen. Ennakkoon varanneita palvelee "ennakkoon maksaneet" -portti. Portilla allekirjoitat esitäytetyn lomakkeen, jonka jälkeen saat leirintärannekkeen ja pääset leiriytymään.

Majoittumisen pystyy myös maksamaan leirinnän portilla, jolloin sinun tarvitsee täyttää majoittumislomake. Ole hyvä ja täytä majoittumislomake jo etukäteen, näin lyhennät omalta osaltasi jonoja ja pääset leirintään nopeammin. Lomakkeen voit ladata tästä. (PDF-tiedosto).

Majoittumisen hinta Ravi- ja Niittyleirinnän portilta ostettaessa on 30€ / henkilö.

Ravi- ja Niittyleirinnän alueille ei myydä vierailijarannekkeita.

Matkailuajoneuvoille on varattu Ravileirinnästä oma alueensa. Matkailuajoneuvopaikka maksaa 30€ sekä henkilökohtaiset majoittumismaksut. Paikkoja on rajallisesti eivätkä ne sisällä sähköä.

Varaa rokkilippusi tai -ranneke esille lähestyessäsi leirinnän vastaanottoa, sillä vain Ilosaarirockin asiakkaat pääsevät Ravi- ja Niittyleirinnän telttailualueille. Ilosaarirockin ennakkolippuja vaihdetaan rannekkeisiin perjantaista sunnuntaihin Linnunlahdentien varrella sijaitsevissa vaihtopisteissä (katso kartta).

Sisäänkirjautumisen yhtydessä majoittujille jaetaan muovipusseja roskia varten. Kerää roskasi pusseihin ja vie ne roskiksiin ja kierrätyspisteisiin. Pussien loppuessa lisää voi pyytää leirintäalueen infopisteestä.

Festivaalialueen tavoin vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen leirintäalueille on kielletty. Myös grillien, sohvien ja muiden isojen huonekalujen tuominen alueelle on kielletty. Leirintäalueet ovat tarkoitettu majoittumis- ja nukkumistarkoitukseen, joten muiden majoittumista häiritsevä toiminta, kuten roskapönttöjen rummuttaminen, ei ole sallittua. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa alueilta henkilöt, jotka eivaät noudata järjestäjien antamia ohjeita.

Lisätietoja Ravi- ja Niittyleirinnästä voit kysyä täältä:
Joensuun Popmuusikot ry
if.kcoriraasoli@atniriel

Suihku löytyy Kuntokeitaalta ja virkistysuimala Vesikosta

Virkistysuimala Vesikko palvelee festivaaliväkeä läpi Rokkiviikonlopun. Ilosaarirockin rannekkeella pääsee uimaan ja suihkuun 3,5 eurolla. Vesikko on auki perjantaina klo 20.00 asti, lauantaina ja sunnuntaina 10.00–17.00. Festivaalialueen vieressä Kuntokeitaalla on suihkumahdollisuus viikonlopun ajan 2 euron hintaan.

Aamiaista tarjolla Kuntokeitaalla

Ilosaarirockin virallista aamiaista tarjoillaan tänä vuonna festivaalialueen vieressä Kuntokeitaalla. Runsas aamiainen sisältää mm. leipää lisukkeineen, tuoreita hedelmiä, jugurttia, maitoa, kahvia ja teetä. Ruokavalinnoissa suositaan lähiruokaa. Aamiaista on lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00–14.00. Aamiaisen hinta on paikanpäältä ostettuna 8 euroa, majoitusjärjestelmän kautta ennakkoon ostettuna 7€.

Koulumajoitus

Koulu- ja salimajoitus on edullinen tapa majoittua Ilosaarirockissa. Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaalilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus on auki perjantaista maanantaihin.

Koulumajoitus on varattu ennakosta täyteen, emmekä ota enää varauksia vastaan infopuhelimessa. Pe-la ja su-ma öille on vielä tilaa ja ainahan peruutuksia saattaa tulla, joten kannattaa kysyä majapaikkaa suoraan koulumajoituksen vastaanotosta.

Majoituksen hinta ennakkoon varatessa on 13€ / yksi yö, kaksi yötä 23€ ja kolme yötä 32€.

Majoituksen hinta ovelta ostettaessa on 15€ / yksi yö, kaksi yötä 25€ ja kolme yötä 35€.

Hintaan sisältyy pehmoinen patja ja suihkumahdollisuus. Koko viikonlopun ajan ympäri vuorokauden sinua palvelee kahvila ja vartioitu narikka.

Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä.

Linnunlahti Camping

Linnunlahti Camping on Joensuun virallinen leirintäalue, joka sijaitsee heti Laulurinteen kyljessä. Leirintäalueen portti on aivan festivaalin pääportin vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus mökki-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen. Linnunlahti Campingin leirintäalueesta huolehtii Linnunlahti Camping oy.

Telttailijat otetaan sisään tulojärjestyksessä, niistä ei oteta etukäteisvarauksia.

Telttamajoituksen hinta on 50€ / hlö (pe-ma), 50€ / to-ma ja 60€ / ke-ma. Majoituksen voi ostaa myös verkosta 40€ hintaan (pe-ma) 2.5. alkaen Linnunlahti Campingin verkkosivuilta.

Asuntovaunulla tai -autolla tulevien kannattaa varata sähköpaikka etukäteen sähköpostitse (if.gnipmacithalnunnil@ofni) viimeistään 30.6. Sähköpaikkoja on ainoastaan 30 kpl.

Asuntovaunusta sekä -autosta veloitetaan sähköpaikalla 50€ / vkl, jonka lisäksi majoittujilta normaali henkilöhinta. Henkilö- tai pakettiautosta veloitus on 50€ / viikonloppu. Ajoneuvoa ei voi siirtää alueelta pois viikonlopun aikana. Suosittelemme käytettäväksi vieressä sijaitsevan pysäköintitalon palveluja.

Alueelle on lisätty suihku- ja vessakapasiteettia. Lisäksi sieltä löytyy ruokapisteitä, kahvio sekä pienimuotoinen elintarvikekioski, sekä anniskelualue.

Muista tulostaa ja täyttää majoituslomake ennen saapumistasi, se nopeuttaa ja edesauttaa kaikkien viihtyvyyttä. Majoituslomakkeen voit tulostaa Linnunlahti Campingin verkkosivuilta lähempänä festivaalia.

Muistathan jo tullessasi, että monta telttaa yhdistävät katokset ovat kiellettyjä viranomaismääräyksin. Myös mahdollisia muita määräyksiä ja ohjeistuksia tullaan noudattamaan majoittumisen osalta.

Lisätietoja ja varauksia:
www.linnunlahticamping.fi
if.gnipmacithalnunnil@ofni

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin löydät osoitteesta visitkarelia.fi.


< Takaisin

 
Rokumentti Ravintola Kerubi Joensuun Popmuusikot ry