Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Antony and the Johnsons (USA) & Joensuun kaupunginorkesteri

Kokeellista kamarimusiikkia taidemusiikkiin ja laulelmaan yhdistävä Antony and the Johnsons valloitti koko uutta musiikkia seuraavan maailman kakkosalbumillaan I Am a Bird Now. Satuttavan herkkä, ravistelevan tunteellinen ja yksiselitteisesti loistava levy voitti arvostetun Mercury Prizen ja toi yhtyeen itseoikeutetun keulahahmon Antony Hegartyn nimen kaikkien huulille. Huikean vibraton voimin tulkitut sanat parisuhdeväkivallasta, transsukupuolisuudesta, toiveikkuudesta ja lohdusta tekivät Antonysta symbolin sekä New Yorkin dekadentille puolelle, että kaikille identiteettinsä ja ympäröivän maailman kanssa kamppaileville uskoa kaipaaville sieluille. Artistit Lou Reedistä Hercules & Love Affairiin halusivat Antonyn laulamaan levyilleen. Ja syystäkin, niin omaperäinen ja täynnä tunnetta hänen äänensä on.

Antony and the Johnsons on esiintynyt Suomessa kolmesti ja liput on myyty aina nopeasti loppuun. Ensimmäiselle Suomen festivaaliesiintymiselleen Antony and the Johnson saapuu komeasti: lavalla on yhtyeen kanssa Joensuun kaupunginorkesteri! Antonyn ylimaailmallinen ääni ja yhtyeen hienot sovitukset yhdistettynä suuren orkesterin pauhuun – luvassa on väistämättä festivaalikesän vaikuttavin elämys!

Antony and the Johnsons

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
The xxEva & Manu