Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Apocalyptica

Sibelius on menestynein suomalainen musiikintekijä maailmalla, mutta jos Apocalyptican meno jatkuu yhtä nousujohteisena kuin tähän saakka, niin valtikka saattaa hyvinkin vielä vaihtua. Eicca Toppisen johtama sellopoppoo on kuitenkin ensimmäinen suomalainen bändi, jonka biisi on ollut Amerikassa listaykkösenä!

Maailmanlaajuisesta menestyksestä huolimatta Apocalyptica on keikkaillut ahkerasti myös Suomessa. Ilosaarirockin lavalle bändi nousi viimeksi hieman yllätyksellisesti vuonna 2009. Apocalyptica tuli pikahälytyksenä paikkaamaan Espanjan myrskyihin laitteensa hukannutta Maxïmo Park -yhtyettä, jonka oli määrä esiintyä festivaalilla. Apocalyptican aloittaessa settinsä tuskin kukaan yleisöstä kaipasi brittirokkareita, niin tulisen shown Toppinen ja kumppanit vetivät.

Tulevana kesänä Apocalyptican keikka Ilosaarirockissa on tiedossa jo näin hyvissä ajoin, joten bändin faneille jää reilusti aikaa valmistautua tulevaan huumaan. Apocalyptica on kuitenkin bändi, jonka nerokkuus selviää parhaiten keikalla. Perinteisestä rokkibändistä Apocalyptican erottaa mahtavien biisien ja suvereenin esiintymisen lisäksi se, että heidän käsittelyssään kolme selloa rokkaa tykimmin kuin sata sähkökitaraa!

Apocalyptica

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
Swallow the SunInsomnium