Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Boogiestep

Joensuulainen Boogiestep on ikäänsä nähden ehtinyt tehdä jo pitkään hommia beatboksauksen parissa. Hän aloitti harrastuksen kuusi vuotta sitten. Tavattuaan suomalaisella hip hop -festivaalilla ammattilaisbeatboksaajan vuonna 2009 hän sai innostuksen treenata entistä kovemmin. Treenaus onkin tuottanut tulosta, herran häikäisevät taidot mikin kanssa ovat lyöneet ällikällä lähestulkoon kaikki, jotka hänen keikoillaan ovat käyneet.

Ikää miehellä on vasta 18-vuotta, mutta tyylit ovat hallussa monelta eri suunnalta. Hip hop, dancehall, dubstep ja drum and bass – tämä elävä rumpukone hoitaa homman kotiin! Ilosaarirokissa nähdäänkin monta eri tyyliä ja lisänä DJ:n soittamien kappaleiden päälle kuullaan livenä toteutettuja remiksauksia. Ainutlaatuisia hetkiä on siis luvassa heti illan hämärtyessä, laittakaahan nimi muistiin!


Rentodisco Rentolavan edustalla soinut Reggaedisco laajenee entistä suuremmaksi, komeammaksi ja musiikiltaan laveammaksi keitokseksi – Rentodiscoksi.

Rantahietikolla tanssitaan Rentolavan artistien välillä parhaimman kuultavissa olevan rytmimusiikin tahtiin, maan osaavimpien tiskijukkien valitessa raidat. Aiemmista vuosista poiketen tanssit jatkuvat myös Rentolavan viimeisen artistin jälkeen, eli musiikki soi aina festivaalialueen sulkemiseen saakka!

Boogiestep