Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Chisu

Ai että. Chisun huimasta menestyksestä ei voi olla kuin äärimmäisen iloinen. Omat kappaleensa kirjoittava ja levynsä tuottava lahjakkuus jos kuka on ansainnut Emma-pystinsä ja moninkertaiset platinalevynsä. Chisu on onnistunut kuljettamaan suomalaiseen musiikkiin kujeilevan leikittelyn ja uskottavan kepeyden, jollaisesta maailmalta on kantautunut kuiskauksia jo vuositolkulla. Kepeiden poppalojen vastapainona Chisun levyillä on toki sydäntä riipivän dramaattisia balladeja ja elämää suurempia tunteita, mutta päällimmäisenä neidon ulosannista mieleen jää lämmin itsevarmuus. Ja sitähän Chisulla riittää!

Lavalla Chisu suorastaan pursuaa hurmosta. Jo ensi tahdeista lähtien on selvää, että hommassa ei ole kyse diivamaisesta patsastelusta. Taidokas yhtye pystyy toteuttamaan johtajansa musiikilliset visiot ihailtavasti, keulahahmon poukkoillessa ympäri lavaa kuin vauhtipistoksen saanut keijukainen. Loistavien kappaleiden seuratessa toisiaan ei auta kuin antaa hymyn täyttää sielun sopukat. Ai toimiiko Laulurinteellä?

Chisu

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
ReginaIirisHaloo Helsinki!