Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

C-Star & Gibson Jones

C-Star ja Gibson Jones tulevat taas! Vuoden 2010 Rokissa miesten setti oli yksi rannan energisimmistä ja tunnepitoisimmista tapauksista. C-Starin ura on ollu uskomattoman nousujohteinen ja monipuolinen. Homma käynnistyi vuonna 2007, jolloin vasta 18-vuotias artisti voitti rapin SM-kisat. Siitä lähtien mies on työskennellyt monien eri artistien kanssa ja monien musiikkityylien parissa reggaen, dancehallin, dubstepin ja rapin saralla. C-Star on vieraillut muun muassa Julma Henrin ja The Capital Beatin levyillä ja jälkimmäisen yhtyeen kanssa mies onkin ollut kiertämässä kesän isoja festareita. Toissa kesänä C-Star ja Gibson Jones olivat loistavia, tänä vuonna ei voi odottaa yhtään vähempää!


Rentodisco Rentolavan edustalla soinut Reggaedisco laajenee entistä suuremmaksi, komeammaksi ja musiikiltaan laveammaksi keitokseksi – Rentodiscoksi.

Rantahietikolla tanssitaan Rentolavan artistien välillä parhaimman kuultavissa olevan rytmimusiikin tahtiin, maan osaavimpien tiskijukkien valitessa raidat. Aiemmista vuosista poiketen tanssit jatkuvat myös Rentolavan viimeisen artistin jälkeen, eli musiikki soi aina festivaalialueen sulkemiseen saakka!

C-Star