Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Enochian Crescent

Omaehtoinen ja eksentrinen Enochian Crescent on edelleen suomalaisen mustan metallin suuri tuntematon. Vaikka yhtye on ollut kasassa jo vuodesta 1995, ei julkisuuden parrasvaloissa ole patsasteltu – tuskin sinne on edes haluttu. Musiikin teemojen soljuessa saatanallis-okkultistisissa aiheissa pysytään kaukana valtavirrasta. Puritaanisuudesta tunnettu black metal -skene on vierastanut yhtyeen genrerajoja uhmaavia sovitusratkaisuja, jotka paradoksaalisesti ovat keränneet yleisöä myös heistä, joiden levysoittimiin äärimmäisempi metalli ei usein tietään löydä.

Enochian Crescent on intensiivisen ja verenmakuisen livebändin maineessa ollen samalla tunnettu siitä, ettei keikkoja tehdä jollei pakottavaa tarvetta keikkailulle ole. Tähdet ovat oikeassa asennossa sunnuntaina 15. heinäkuuta, jolloin Enochian Crescent esiintyy Laulurinteellä. Merkitkää päivämäärä kalenteriin, mustaakin mustemmalla musteella.

Enochian Crescent

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
Oranssi PazuzuMayhem