Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Jukka Kiesi

Nimi Jukka Kiesi ei vielä soita kelloja ympäri Suomen, joten Töminä pyysi miestä esittelemään itsensä. Jukka ulkoisti homman Airiston Punk-Levyjen Mirko Metsolalle:

"Edellisvuonna julkaistun, jo loppuunmyydyn debyyttiseiskatuumaisen akustinen tunnelmointi herätti tunteita alakulosta hilpeyteen. Levy kaivoi raavailtakin miehiltä sydämen sopukoista tunteita, joista heille ei ollut edes kerrottu. Toisella pienlevyllään Jukka keräsi yhteen neljä tarinaa matkoiltaan kaupungista kaupunkiin. Hilpeys on haihtunut ja alakulo on ottanut vallan.

Nyt aikansa kierrettyään Jukka pysäköi itäsuomalaisen sydämensä Joensuuhun. Tällä kertaa tarinat muovautuvat osaksi Töminää, aivan samalla tavalla kuin ne muovautuvat sen pienen pizzerian nurkkaan, jossa tämä kaikki voisi tapahtua ellei Jukka olisi täällä. Siis pidemmittä puheitta: J. Kiesi."

 — Mirko Metsola/Airiston Punk-Levyt

Mikäli Mirkon sanat eivät vakuuttaneet, niin etsikääpä käsiinne Jukan kappaleet kuten Rikkaiden talot tai Suomalaiset on (arkoja narkkaamaan) ja tehkää omat päätelmänne.

Jukka Kiesi