Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

DJ KerOne

Joensuun oma DJ-lahjakkuus KerOne on tiukassa iskussa. Reggaeen, dancehalliin ja socaan erikoistunut mies on kehittänyt settiään kaikessa rauhassa, jakanut lavan lähestulkoon kaikkien Suomen eturivin selektoreiden kanssa, tehnyt keikkoja ympäri Suomen niin pienillä klubeilla kuin festivaalien päälavoilla ja nyt herra on valmis valloittamaan Rentodison vaativan yleisön jalat ja sydämet.

KerOne on vetänyt reggaeradio Tiistain leppoisia jo vuodesta 2009 ja toimii Reggae Time –klubin residenttinä. Rentolavan sannassa tiedossa on erikoissetti, joka saa aikaan niin valtavan energialatauksen, että sillä jaksaa pysyä pystyssä koko pitkän festivaalisunnuntain!


Rentodisco Rentolavan edustalla soinut Reggaedisco laajenee entistä suuremmaksi, komeammaksi ja musiikiltaan laveammaksi keitokseksi – Rentodiscoksi.

Rantahietikolla tanssitaan Rentolavan artistien välillä parhaimman kuultavissa olevan rytmimusiikin tahtiin, maan osaavimpien tiskijukkien valitessa raidat. Aiemmista vuosista poiketen tanssit jatkuvat myös Rentolavan viimeisen artistin jälkeen, eli musiikki soi aina festivaalialueen sulkemiseen saakka!

DJ KerOne