Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Komposti Sound

Bommitommi, Enrico ja VG+ muodostavat yhden suomen vanhimmista ja legendaarisimmista soundeista. Lukuisat vuodet eivät kuitenkaan tunnu vielä jaloissa, miehet pyörittävät viikoittaista Komposti Radiota, järjestävät edelleen kahta aktiivista klubia Helsingissä ja ovat jo tänä vuonna tuoneet kymmeniä Jamaikalaisia artisteja Suomeen kaiken kansan iloksi.

Bommitommi tunnetaan myös Sound Explosion Bandin kosketinsoittajana ja hän on myös tuottanut monien muiden lisäksi Jukka Pojan kaksi viimeisintä levyä. Enrico, joka tunnetaan myös nimellä DJ Herkules, on perustanut Reino Nordinin kanssa Bongo Rock -nimisen yhtyeen. Kaksikko on myös julkaissut erittäin suositun mixtapen. VG+ tiedetään erittäin kovaksi levynsoittajaksi, jonka mikkitoimintana on Suomessa ainutlaatuista ja kansainvälisestikin mittareiden kärkipäässä. Kolmikko on soittanut paljon myös ulkomailla ja hyvät kontaktit Jamaikalle takaavat uusien rytmien päätymisen heti Komposti Soundin levylautasille. Parasta, mitä Suomesta saa!


Rentodisco Rentolavan edustalla soinut Reggaedisco laajenee entistä suuremmaksi, komeammaksi ja musiikiltaan laveammaksi keitokseksi – Rentodiscoksi.

Rantahietikolla tanssitaan Rentolavan artistien välillä parhaimman kuultavissa olevan rytmimusiikin tahtiin, maan osaavimpien tiskijukkien valitessa raidat. Aiemmista vuosista poiketen tanssit jatkuvat myös Rentolavan viimeisen artistin jälkeen, eli musiikki soi aina festivaalialueen sulkemiseen saakka!

Komposti Sound