Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

PMMP

PMMP julkaisee kesäkuussa odotetun viidennen pitkäsoittonsa Rakkaudesta. PMMP:n neljän edellisen albumin sarja onkin hävyttömän kova. Bändi on onnistunut uudistamaan suomalaista popmusiikkia aina ensisinglestään lähtien. Vasta historiankirjoitus tulee todistamaan kuinka suuri vaikutus Jorilla, Paulalla ja Miralla lopulta on ollutkaan kotimaisen musiikin sanoittamiseen, säveltämiseen ja tuottamiseen. Valtava se on joka tapauksessa.

Vaikka PMMP taitaakin tarttuvien hittien kirjoittamisen varsin taitavasti, on sen musiikki ja esiintyminen kunnianhimoinen projekti. Sjöroosin sävellykset eivät kulje perinteisiä iskelmäpolkuja, vaan hakevat vaikutteensa pikemminkin unohdettujen brittiläisten vasemman laidan bändien muistolehdosta. Sanoituksissa käsitellään uutta luovalla tavalla elämänmakuisia aiheita kesäbailuista perheväkivaltaan. Kaiken hyvän lisäksi PMMP on yksi kotimaan hienoimmista liveakteista, jonka keikalta ei vauhti ja vaaralliset tilanteet puutu. On se hienoa, kun jotkut vaan osaa ja uskaltaa. Tervetuloa PMMP, Ilosaari vartoo jo innoissaan!

PMMP

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
ChisuPariisin Kevät