Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Regina

Kuinka hyvä Regina voikaan olla? Mikko Pykärin luomista kaikuisan kaihoisista melodioista ja ihanaisen Iisa Pykärin persoonallisesta äänestä tunnettu Regina nautti alusta saakka kriitikoiden ylistyksestä, mutta sai silti tehdä töitä liki seitsemän vuotta ennen kuin suuri yleisö avasi sylinsä ja otti bändin vastaan. Vasta vuonna 2011 ilmestynyt neljäs studioalbumi Soita mulle sulatti viimeistenkin jääräpäiden sydämet ja Jos et sä soita -singlestä tuli monille kauneimmin helkkyvä osa viime kesän soundtrackia. Eikä syyttä, kappale on vain niin valloittava. Myös musiikkisivusto Nuorgam nosti kappaleen laajassa katselmuksessaan viime vuoden toiseksi parhaaksi biisiksi kautta maailman.

Reginan äänimaailmassa synapulputukset ja elektropoppailevuudet ovat vaihtuneet luomumpaan ilmaisuun ja viimeisimmällä albumillaan bändin unipop soikin kitaravetoisempana kuin koskaan aiemmin. Bändin tuotannon punaisena, yhteen sitovana lankana on kuitenkin alusta saakka toiminut Iisa Pykärin omalaatuisen herkkä lauluääni, jota joko vihaa tai rakastaa, vaihtoehtoja ei ole. Tervetuloa Laulurinteelle, ihana Regina!

Regina

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
IirisThe xxEva & ManuAntony and the Johnsons