Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Rival Sons (USA)

Rival Sonsin musiikki on silkkaa äänentoistosta kaikuvaa kiimaa! Los Angelesista saapuva blues rock -räjähdys kulkee Led Zeppelinin ja Flamin' Grooviesin jalanjäljissä, mutta ei jää velkaa kenellekään. Rival Sonsin debyyttialbumi pitää sisällään loistavia, klassisessa boogiehengessä vedettyjä hard rock -veisuja, jollaista on ollut huutava pula sitten 1970-luvun. Bändi onnistuu välittämään seksiä tihkuvan energiansa jo levyllä, mutta Rival Sonsin todellinen suuruus paljastuu vasta keikalle saapuessa. Karismaattinen laulaja Jay Buchanan pursuaa vanhan liiton rockjumaluutta ja hänen rinnallaan soittava trio vetää häpeilemätöntä riffirockia uskomattoman tiukasti ja tyylikkäästi.

Rival Sonsin keikalle kannattaa tulla juuri nyt. Bändi ei ole kasvanut vielä niin suureksi, että sen keikalla tarvittaisiin kiikareita soittajat nähdäkseen. Yhtye on nälkäinen, itsensä likoon laittava ja täynnä hikeä ja hekumaa. Kaipaatko kaiken umpeen tuotetun nappulanväännön seassa rehellistä rock and rollia? Nyt sitä olisi tarjolla, parhaassa mahdollisessa paketissa!

Rival Sons

Tykkäätkö? Tsekkaa myös:
D-A-DMichael MonroeThe Hives