Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Hiilijalanjälki

Rollomatik

Rollosta saapuu kaksi mainiota herraa nimiltään Hesh ja Eaves. Ja heidän saapuessaan rytmi valtaa tilan! Vaikka tämä DJ-kaksikko on lähtöisin lumen ja jään keskeltä, he tuovat mukanaan lämpöä ja tunnelmaa tanssilattialle kuin tanssilattialle. Rollomatik on tullut tunnetuksi hyvistä bileistä, kivenkovista remixeistä ja miesten saumattomasta yhteistyöstä keikoilla.

Rollomatikilla on uniikki tapa yhdistää eri musiikkityylejä yhteen, seteissä soi sulassa sovussa funk, soul, disco, reggae, hip hop, funky breaks ja totta kai tuoreimmat party bangerit. Rollomatik julkaisi viime vuoden puolella myös hyvää palautetta saaneen Back to the funk EP:n ja on juuri kiinnitetty brittiläiselle Bootie Boutique levy-yhtiölle. Näissä tansseissa tulee olemaan kuumempaa kuin saunassa!


Rentodisco Rentolavan edustalla soinut Reggaedisco laajenee entistä suuremmaksi, komeammaksi ja musiikiltaan laveammaksi keitokseksi – Rentodiscoksi.

Rantahietikolla tanssitaan Rentolavan artistien välillä parhaimman kuultavissa olevan rytmimusiikin tahtiin, maan osaavimpien tiskijukkien valitessa raidat. Aiemmista vuosista poiketen tanssit jatkuvat myös Rentolavan viimeisen artistin jälkeen, eli musiikki soi aina festivaalialueen sulkemiseen saakka!

Rollomatik