Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

Stam1na

Jos Stam1na asuisi Amerikassa, olisiko se Slayer? Ei. Kaikki kunnia Kerry Kingin jengille, mutta kyllä Stam1na vaan olisi ulkomaan maalla vieläkin suurempi ja mahtavampi metallijumaluus. Sen verran upea on yhtyeen levytyshistoria ja keikkaura. Suomalaisten onneksi Stam1na päätti kuitenkin syntyä Lemille ja laulaa tsunameista ja pahoista arkkitehdeistä kertovat laulunsa maailman toiseksi puhutuimmalla suomalais-ugrilaisella kielellä. Tämän ja vain tämän ansoista saamme yhäkin nauttia huikeasta yhtyeestä Ilosaarirockin Suloklubilla.

Stam1na maisteli suuren maailman meininkiä pestatessaan uuden albuminsa Nocebon lennonohjaajan paikalle yhdysvaltalaisen tuottajasuuruuden Joe Barresin. Jälki on yksiselitteisen vakuuttavaa. Mikäli albumi ei suomalaisen metallikansan janoa tyydytä, on kansa vaihdettava. Itse levyssä ei nimittäin vikaa löydy. Tervetuloa Suloklubille todistamaan tämä tosiasia.

Stam1na

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
Pulled Apart by HorsesNerve EndNasum