Joensuussa 13.-15.7.2012 Media Facebook Vimeo 360° virtuaalifestivaalit Lataa mobiiliopas Osta liput Uutiskirje Hiilijalanjälki Keskustelu

The Hives (SWE)

The Hives on täällä taas! Ja että toimii! Hate To Say I Told You So, Walk Idiot Walk, Main Offender ja Tick Tick Boom -täsmähitit ovat saaneet seurakseen uuden saksofonien saatteleman singlen Go Right Ahead, joka käy päälle The Hivesille tyypillisesti kuin tauti. Ruotsin tyylikkäimmän rock'n'roll-bändin uusi albumi Lex Hives julkaistaan kesäkuun alussa ja maailma saa taas vastaansa täyslaidallisen ylienergistä särötuuttausta, joka hoitaa tiensä suoraan selkärankaan.

The Hives näytti huhtikuussa Coachellassa kuinka livekeikka pitää hoitaa. Yhtye oli festivaalilla elämänsä vedossa ja kääri kriittisen jenkkiyleisön pikkusormensa ympärille kuin kukkasen. Laulaja Howlin' Pelle Almqvist on täydellinen keulakuva rockyhtyeelle. Mies näyttää mallilta, huutaa mikit särölle ja huokuu koko olemuksellaan punkrockin energiaa. Vieressä bändi suoltaa tiukkaakin tiukempia riffejä kuin liukuhihnalta. Mustavalkoista hurmosta ja nyrkit ilmaan -kohkausta on tarjolla, kun The Hives käynnistää keikkansa Ilosaarirockin päälavalla. Tervetuloa seuraamaan jumalaista rockshowta!

The Hives

Tykkäätkö? Tsekkaa myös nämä:
Pulled Apart by HorsesRival Sons