Joensuu, Finland 13th to 15th July 2012 Media Facebook Vimeo Majoitus 360° Virtual Festival Liput Environment Volunteering Festival Site

Line-up

Timetables | Line-up

The list of artists has been updated 29th July 2012. Richie Spice cancelled, Looptroop Rockers added. The line-up is now complete.

Festival Site Saturday 14th July. Gates will open at 12pm.

Time
Main Stage
YleX Stage
Sue Stage
Rekka Stage
Rento Stage
1pm
Lapko 60min
Artist interview: Miss Farkku-Suomi & Torttu-bändi (Ilosaari Lounge)60min
Stig 60min
Kairon; IRSE! 60min
2pm
Paleface 60min
Oranssi Pazuzu 60min
3pm
Reckless Love 60min
Artist interview: Stig (Ilosaari Lounge)60min
Jare & VilleGalle 60min
Relentless 60min
4pm
PMMP 60min
5pm
Artist interview: M.A.Numminen & Pedro Hietanen (Ilosaari Lounge)60min
Kuningassoundi Rentoshow 60min
Little Jack 60min
6pm
7pm
8.15pm
9.15pm
9.30pm
Elokuu 60min
Nerve End 60min
10pm
10.30pm
Insomnium 60min
11.15pm

Festival Site Sunday 15th July. Gates will open at 12pm.

Time
Main Stage
YleX Stage
Sue Stage
Rekka Stage
Rento Stage
12.30pm
1pm
Amorphis 60min
The Irrationals 60min
2pm
Riistetyt 60min
3pm
Regina 60min
Rokumentti: SK8 OR DIE (Ilosaari Lounge)45min
The Three Smiths Show: Gracias, Noah Kin & Ekow 60min
LAS 60min
4pm
Herra Ylppö & Ihmiset 60min
Enochian Crescent 60min
5pm
Artist interview: Aki Tykki & Arto Tuunela60min
GG Caravan 60min
Hebosagil 60min
6pm
7pm
8pm
Swallow the Sun 60min
9pm
9.15pm
Liimanarina 60min
9.30pm
10.15pm
11pm
Chisu 75min

Sulo Club Friday 13th July. YleX Stage. Gates will open at 6pm. Tickets 20€.

Time
YleX Stage
6.00pm–7.00pm
Haloo Helsinki! 60min
7.30pm–8.30pm
Kauko Röyhkä & Narttu 60min
9.15pm–10.15pm
Viikate 60min
11.00pm–0.00am
Stam1na 60min
0.45am–1.45am
Michael Monroe 60min

Töminä Club Friday 13th July. Rekka Stage. Gates will open at 5pm. Tickets 10€.

Time
Rekka Stage
5.30pm–5.50pm
Jukka Kiesi 20min
6.00pm–6.25pm
Vapaa Maa 25min
6.40pm–7.05pm
The Splits 25min
7.20pm–7.50pm
Fun 30min
8.05pm–8.40pm
Räjäyttäjät 35min
8.55pm–9.35pm
Terveet Kädet 40min
9.50pm–10.35pm
Murheenlaakso 45min
10.50pm–11.40pm
The Valkyrians 50min

English text and translations by Antti Rask, Elina Rinne-Kangasluoma, Katja Suvanto and Inkamari Välitalo.