Relentless leit kaulassa


Kiiruhdan myöhässä Rekkalavalla soittavan joensuulaisen Relentlessin keikalle – ja saavun Havaijille. Lavalla on energisten muusikoiden lisäksi hengenpelastaja kiikareineen, puolialaston mies surffilautaa rämppäämässä, viekoittelevia pahvi-havajittaria ja kaiken lisäksi Tiki-baari, josta baarimikko tarjoilee juomia eturivin keikkayleisölle. Bassotahdit jytisevät rintalastassa ja reipas tahti saa jalan vipattamaan. Onpa vilpittömän hyväntuulinen meininki!

Bändi soittaa mainiosti yhteen ja miksaus on kohdallaan. Reippaat kappaleet seuraavat tosiaan tiiviissä tahdissa ja pian on riehakas tanssipiirikin pystyssä. Muualla yleisössä kädet hakkaavat yhteen ja rauhallisemmilla kuulijoilla päät nyökkäilevät hyväksyvästi. Uudelta levyltä kuultava astetta hitaampi vetokin säilyttää keikan energian. Yleisö kiittää yhtyettä ansaitusti raikuvin aplodein.

Tämä on yksi Ilosaarirockin parhaista puolista: päästä kuulemaan bändejä, joista ei ole kuullut aikaisemmin mitään. Relentless lataa rokin iltapäivään aimo annoksen energiaa ja hyvää tuulta.

Teksti: Outi Sulopuisto
Kuva: Tuukka Pakarinen

Aihe(et): Keikka-arviot.