Kolmen sepän suvereeni näytös


No johan tärähti! The Three Smith Show -nimellä esiintyneet Gracias, Noah Kin ja Ekow paukuttivat todella tiukan hip hop -setin. Tunnin keikkaan mahtui lähemmäs 20 biisiä.

Vuorovedoin edennyt show rullasi mainiosti. Turhaan ei näitä herroja mainita silloin, kun puhutaan suomalaisen englanninkielisen räpin tulevaisuudesta. Se nimittäin on kirkas.

Kolmikon taustalle biittejä kylvi DJ Nada, mutta Rentolavalla kuultiin myös useampia a cappella -vetoja. Erityisen mieleenpainuva oli kokoonpanon juniorin, 18-vuotiaan Noah Kinin puhelaulunopeutta esittelevä siivu.

Keikan alussa Gracias vitsaili, että heidän pitäisi vetää välispiikit englanniksi vaikuttaakseen coolimmalta. Tuntuu vaikealta ajatella heitä vielä coolimmiksi, sillä tällä porukalla coolius on jo täysillä.

Kun kolmen artistin soolotuotantoa tuutataan samaan pakettiin, on aihevalikoima monimuotoinen. Mieleen jäivät perinteisempien kuvioiden eli rahan, virkavallan ja nautintoaineiden lisäksi ainakin lamborghinit, lapsuuden ystävät sekä Facebook-kaveripyynnöt.

Teksti ja kuva: Tuomas Vitikainen

Aihe(et): Keikka-arviot.