Nerve End ison maailman meiningillä


Viuhuvia hevilettejä, tuplabasari, mosh-pit ja nyrkkejä ilmassa. Nerve End on nuori, paikallinen bändi, jonka keikalla on suuren maailman meininki. Omat odotukseni eivät olleet korkealla, joten yllätys oli iso. Laulajan ääni toimi hienosti ja musiikki oikeasti kuulosti joltakin muultakin kuin tasapaksulta ryminältä. Pojilla oli hommassa myös järjettömästi asennetta mukana, erityisesti basistilla.

Välispiikeissä kerrottiin keltaisten jumppakalsareiden tarina. Ne olivat lahja Mauri Jääkarhuksi itseään kutsuneelta sähköpostiahdistelijalta. Kappale kappaleelta musiikki imi ihmisiä mukaansa ja mitä pidemmälle keikka eteni, sitä enemmän yleisössä alkoi näkyä liikettä. Erityisesti porukka innostui, kun bändi tulkitsi Devin Townsendia. Tullessaan takaisin lavalle encorea varten, jätkät olivat pukeutuneet kaikki erivärisiin jumppakalsareihin, mahtavaa!

“Te ootte muuten meidän isoin yleisö koskaan.” Kuulosti uskomattomalta, ettei bändi ole vielä noussut isommille lavoille. Siihen ei voi kestää enää kauaa!

Teksti: Johanna Mikkola
Kuva: Tuukka Pakarinen

Aihe(et): Keikka-arviot.