Terveet kädet


Nyt on allekirjoittaneen pakko myöntää, että on ensimmäinen kerta kun näen Terveet Kädet keikalla. Hieman hävettää. Tai hävettäisi, jos joku minut täältä tunnistaisi tai joku näitä juttuja lukisi. On nimittäin kyseessä melkoisen legendaarinen hardcore-pumppu paitsi Suomen, myös koko maailman mittakaavassa. Onneksi on Ilosaarirock ja Töminä, jossa pienet tai isommat kauneusvirheet yleistiedossa voi korvata.

Ja eihän siitä keikasta voi muuta sanoa mitään muuta kuin että törkeän kova! Tylyä ja mutkatonta, täysin suvereenia. Läjä Äijälä joukkoineen hakkaa homman kasaan apinan raivolla ja suurella sydämellä. Pakko myöntää, että pissa ja kakka lämmittää terveen aikuisen miehen sydäntä enemmän kuin kasa kädenlämpöistä skatepunkemocoremitälienewage-tuubaa.

Täytyy vielä mainita, että yleisön arvostuksen bändia kohtaan pystyi tuntemaan yleisön joukossa. Terveet Kädet on suomalainen kansallisaarre. Se ensimmäinen ja vanhin yhä toimiva hardcore-bändi. Pennut, jos ette pysty parempaan, niin pysykää poissa tieltä!

Teksti: Ville Räisänen
Kuva:Terhi Hytönen

Aihe(et): Keikka-arviot.