Paulan ja Miran Molemmat Puolet lauantaina päälavalla


Yleisö kerääntyi päälavan eteen jo hyvissä ajoin ennen PMMP:n keikkaa. Keikan alettua koko päälavan alue oli täyttynyt kiljuvasta rokkikansasta. He tahtoivat nähdä PMMP:n.

Keikan avaa bändin uusin hittibiisi Rakkaalleni. Hempeät sävelet kaikuivat pitkin laulurinnettä ja yleisö lauloi mukana. Keikka jatkui räväkämmin Matkalaululla. Paula kertoi ennen biisin alkua, että PMMP oli esittänyt biisin ensimmäisellä Ilosaarirock-keikallaan ja hän muistaa tilanteen edelleen hyvin.

Keikan aikana ei vältytty kommelluksilta. Miran mikistä meni äänet kesken keikan. Miran suurin huolenaihe oli, etteivät hänen ensiluokkaiset spiikkinsä kuuluisikaan. Tekniikan mies kävi lavalla korjaamassa piuhoja, ja tämän takia Paula innostui kehumaan, miten ihania ja tärkeitä tekniikan miehet ovat, ja saipa tämäkin kyseinen herrasmies tytöiltä poskisuukot ennen lavalta poistumistaan. Myös yleisön joukossa bailannut karhuasuinen fani sai Paulan ja Miran huomion.

Keikan loppupuolella sää muuttui myrskyiseksi. Tässä vaiheessa herkkänahkaisimmat lähtivät etsimään sateensuojia, mutta suuri määrä yleisöä jäi myös seuraamaan PMMP:n keikan loppuun. Paula ja Mira pitivät energisen ja hauskan shown ilosaarirockilaisten iloksi. Yleisö ja artistit nauttivat silmin nähden keikasta eli pienestä myrskystä huolimatta lopputulos oli hyvä.

Teksti: Tanja Immonen
Kuvat: Henna-Riikka Koistinen

Aihe(et): Keikka-arviot.